Friday, May 8, 2009

Home » aku Yg Buhsan Tahap Gaban...

aku Yg Buhsan Tahap Gaban...

assalamualaikum..

tersebut la kisah...di satu hari....aku boring..di tahap yg gaban...gaban pun tak boring mcm aku skrg..kitorg nyer big bos n small bos kuar g meeting..kitorg pun aper lg..seme berterabur la..ade yg mengulor..ade yg surf2 internet..ade yg boring cam aku ni ha...

so...aku pun amik la peluang ni menge 'post' kn satu cerita yg boring..ntahahahapa aku cakap ni..klu korang nk tau aku keje kt UTAR ni bru 2 bln lbh kot..mase memula msuk ofis tu, aku cm tergezut pun ader..smpt jgk la aku terpikir..ade lagi rupenye komputer mcm ni di zaman canggih manggih ni..huhuhu..what to do..bkn pc aku sorang je cm ni..seme staff kt sini termasuk bos2 aku pun guna pc cenggini..kesian kitorng kn...

tu tak masuk lg mouse zaman tok kadok ni..mse mula2 mmg aku hangin satu bdn..ape tak nyer nk wt keje susah tu..nk drag atas bawah seksa dibuatnyer..rse cm nk baling je..sabau..sabau linda..

hehehheh...tu lah pc aku..

skrg ni aku tgh tak de kije..tp atas meja bnyk ketas2..kengkonon bz sgt la tu..kwang..kwang..kwang..


pastu plak skrg ni ramai plak bdk2 ofis ni yg selsema la batuk la..yelah skrg ni kn cuace tak ok sgt..klau panas..panas gler..klu ujan..satu ari ujan..tu sbb la bg mereka yg antibodi tak kuat cpt je demam..tp aku stkt ni alhamdulillah..sihat walafiat..tp sbgai langkah2 pencegahan aku terpaksa amik tindakan drastik cenggini..maafkn kami penunggu gua..eh silap..sorry geng..aku terpaksa tutup cm ni..takut terkene virus2 cinta korang tu..hehehhe..

aku tau walaupun hodoh dipandang mata tapi kak siti kate tak per..kn preventive is better than cure...huhuhu..

kan kak siti kan...kak siti pun samer..pure pure bz cam aku jgk..dia dok bz upload gmbr ank dia kt friendster...heheheh..sorry kak siti..







No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute