Monday, May 4, 2009

Home » FutsaL Maniac

FutsaL Maniac

ari ni isnin yg syahdu lg pilu..malas nyer nk start keje..rse mcm nk tido lg jer..huhhuh..cuti 3 ari ni wt aku mls nk bgn je pg td..tp demi UTAR aku gagahkn mata aku ni..kt sini aku nk story pasal cuti 3 hari yg lps..ari jumaat aku g shopping brg2 umah n brg2 mkan..stok utk sebulan..tak tau la cukup ke tak..


Ari sabtu tu aku jd pom pom gurl la pulak..Bf aku si As tu ade tournament futsal Maniac kt wangsa maju..pepagi lg kitorg dah terpacak kt sane..padahal team diorang MERALI MC main kul 10.30pagi..Punyelh ramai makhluk Allah kt sane..bayangkn ade 44 team yg register nk main..pastu darab satu team 7 org..ade 308 makhluk bername manusia kt situ..blum campur penonton2 setia yg mcm aku ni..aku pun tak tau la berapa ramai plak manusia kt sane..korang pkir la sendiri..


oklah..berbalik citer asl..1st game merali fc vs barca fc tu menang 1-0..pastu 2nd game tuh aku x ingat ape name team tu menang jgk 2-0..nk dijdkn citer dpt pegi suku akhir..tp start kul 2 ptg..pastu bdk2 merali fc ni pegi mkn free kt umah kenduri makcik si As ni la plak..agknyer mkn x ingat kot..blik2 perut dh kenyang..bdn dh berat..xlarat nk lari dah..contohnyer mcm si Nuar ni ha..smpi trtido ha..sabor je aku..


nuar - ko mimpi ape tuh



merali fc - ajib yg kekenyangan - apit xlarat nk bgn dh - aus ko pikir ape tuh - e jal slps muntah

abg - sengih ttp sengih


okey..kite smbg blik..lps je time rehat tu terus je smbung main suku akhir..lawan ng team pirate of the carribean..dgr name pun takut..hehehhe..memandangkn seme player dh kenyang, perut dh penuh ng nsik kenduri diorg pun kalah dgn bergaya nye 4-0..hehehe..ape tak kalahnye nk lari pun tak larat..tgk la bkti kt bwh ni...betis siapa kah ini..huhuhu..sorry la ajib..


ape pun walaupun kalah di suku akhir, tahniah di ucapkn kerana semangat juang yg ade dlm team ni..syabas inspector shahab..tahniah jgk kpd aku sbg pom pom gurl yg berjaya..sempat jgk aku amik gmbar piala tu..drpd diorg tu, apa pun tarak..huhuhu..


oklah..itu je wat stakt ni..jmpe lagi di lain tournament..akhir kata majulah futsal utk negara..adios amigos..



No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute