Monday, June 15, 2009

Home » story mory sabtu ahad lps...

story mory sabtu ahad lps...

assalamualaikum...

nk citer skit ape jadik weekend ari tuh...

jumaat mlm sabtu itu....

aku n en asyura n the geng pegi membowlingkn diri kt Mutiara Compleks kt Sentul..

1st time main bowling kt situ..n 1st time jgk main bowling wktu mlm...

ekceli aku tak main pun..mcm biase aku sebagai pom2 girl yg berjaye la...

hehehhe...start main kul 10.30 pm blik kul 12 lbih kot...

kurang ingatan la pulak..



sekian story main bowling..malas nk citer pnjg lebar...tgk jelah gmbor2 tu yer...
wlupun tak se best main kt Times Square tp aku tgk diorg enjoy je...
entahler...aku pun tak tau nk ckp aper ng diorg ni seme...
buntu dibuatnyerrrr....
adoyayyyy...
sabtu malam itu....
aku kuar lps insya' ng en as ni...sbb siang tu dia kijer...
kuar mkn jap pastu kitorg pegi cuci kete singgit kt jln genting kelang tuh...
sajer je sbb tak penah try...so kitorg pun pegi lah...mse smpai tu tak bnyk lg kete Q...
seronot jgk eh basuh kete cenggini...kite dok dlm kete pastu ader org cuci kete kiter tu..
hehehhe...klu ikutkn bknnyer bersih sgt pun..tp sbb nk try....layan jelah...lgpun singgit je kn...
ape salah nyer...klu tak salah promotion tu smpai ujung bln 6 ni...lps ni bleh la pegi lg...
hehehhe...
ahad....
smlm kuar dlm kul 3 kot...sbb pg tu en as ni jd penanggah kt kenduri kawen kwn dia..
ntah ye ntah tak jd penanggah...ntah2 jd penanggal....huhuhu..sory bang...acah jerr..
pastu amik kete sue kt perodua srvc centre tu, kitorg pegi kdai kete jap..nk tinted kete sue dulu..
dh antar kete kt sue, bru kitorg pegi jenjalan...jalan2 cari cendol...
teringin nk mkn air batu cendol...sblum tu pusing2 titiwangsa jap...sajer amik angin...
snap gmbor jap...huhuhu...nmpk tak bebola tu..ntah aper namer bebola tu...
ader saper2 penah naik ke...klu aku yg naik sure muntah ijau pnyer....tergolek golek...
terguling guling...ntah aper yg best pun aku tak tau...
bru tgk org naik pun aku dh pening loye2...
eiiii...idok ler teman nak naik menatang tuh...
ok...jom mkn air batu cendol plak...besttt glerrrr dpt mkn time cuace panas cam skrg ni...
gerai cendol ni kt AU Keramat...cendol ng kacang merah...
very delisyesss.....lazat berkrim....

en asyura mkn mee goreng tak tgk kiri kanan dh...lupe aku kt seblah...

tp tak sedap mane pun...rse kapor lg mee tu...last skali mee goreng tak abis

cendol aku plak dia sental...sabo je aku...

**kualiti gmbor tak baper ok sbb gune camera henpon jer...**

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute