Monday, July 13, 2009

Home » » Gambor Snap kenDid and Award

Gambor Snap kenDid and Award

dr kak eryn

mekacih la ye kak eryn coz pepagi dah wt aku migrain...


tak memasal aku kena bkak blik folder2 dlm pen drive aku ni...


tujuannyer hanye satu...cari gambor kendid...cari gambor kendid...cari gambor kendid...


adoyyaaiii...naik fenin kpale hotak aku ni kak cari gmbor kendid...


amatlah payahnyer...sbb aku cam ko jgk..tukang amik gambor...huhuhu...


tp takpe...aku try jgk la...

ni gmbor aku ng ank buah aku mse kenduri smbut menantu adik aku kt

nilai ari tuh..

apsal aku itam legam dlm gmbor ni erk...tak cukup pencahayaan kot...

hehehhe...hakikatnye aku tak delah itam bebenor...kuning2 langsat jerk...

yolah tu...

tu gmbor pompuan paling ayu mse mjlis akad nikah adik aku

bebaru nih...muahahahha

aku pun tak sure sapekah gerangan yg meng'snap' gmbor itu...

len kali bgtau la nk amik gmbor...bleh la aku standby dulu...wt peace...!!!

yg ni bleh ke di kategori sbg kendid wahai kak eryn...

bleh la tuh...sbb time ni aku ingat si Yat memain je amik gmbor...

rupe2 nyer btul...

hikhikhik...

oklah...sekian dulu utk kali ini...

smpai ler giliran aku plak suruh hamba2 Allah ni wt homework

1. cik sue

2. KTS

3. sarimah

4. hajar

slmt membuat home work...letak gmbor kendid tau...

jgn letak gmbor yg korang dh ready plak...

tak aci...

ok..

G o O D L U C K

2 comments:

  1. errr... ai tak pernah kena kandid.. sbb selalu bersedia bila nak bergambar... hikkkkksss :D

    ReplyDelete
  2. cehhh...carik lah dlm folder2 lame..sure ade pnyer...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute