Tuesday, July 14, 2009

Home » ini siriyes...

ini siriyes...

***n0 pic 4 this n3***

pukul 3 ptg...

inilah berita tg disampaikan oleh Mariamah Tijo...

ehhh...bkn makcik mariamah tijo...tp oleh en asyura....

kui..kui..kui..

td en as send msg kt aku..'syg..ade bas jatuh...'

aku pun ala2 tergezut la jgk...biar betik laki aku nih...

ingat main2 ke..bas plak tu yg jatuh..klu basikal tu lain la cerita..

mmg nk kene seligi ngan aku lah tu...basikal jatuh pun nk bagitau..

pastu aku pun call la en as nih..nk tau jgk citer bas jatuh ni ngan lebih lanjut..

dia dgn siriyes nye kata bas rapid kl jatuh kt fly over bangsar...dgr dr suare dia tuh

bunyiknye mcm dahsyat sgt...tp....

tak taulah...klu berite ni btul, maka btul lah ia...

maka aku jd pemberita pertame yg mnyiarkn berite ni...kalah tv3...hehehhe

klu berita ni salah....ermmmm...

ampunkn kami penunggu gue....

ampunkn kami penunggu gue....

sekian berite utk ptg2 sejuk2 cam nih...

ujan lah katekan...tido pun best ni....

jom tido................................zzzzzzzzzzzzzzz....

krohhh...krohhhh...krohhhh....

mlm ni jgn lupe tgk buletin utama tv3.....

3 comments:

  1. errr... betul ke??

    kena tunggu buletin utama malam ni... tapiiiii.. mlm ni mesti busy dgn manek urai kat tv.. hihihi

    ReplyDelete
  2. uiks yer ker..adeh2 mcm maner leh jadi mcm tu..takper2 mlm nie kita tgk reramai tv sesama..

    ReplyDelete
  3. -->>KTS & nadeera

    errrrr...

    ssh nk ckp btul ke tak...

    sesame la kite tggu yer

    huhuhu....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute