Tuesday, July 21, 2009

Home » nk tulis aper erk....

nk tulis aper erk....

apsal skrg nih ssh nk cari kad besday utk mak ayah erkk...puas aku geladah

rak kad kt kedai buku dpn UTAR nih...utk pakwe makwe bnyk lah...mcm2 jenis...

siap ade bunyik lgi tuh...hangin satu bdn.....

duploh minit aku bertape kt kedai buku tu bru la dpt yg agk2 general skit..

bleh la kan...nk bagi kt mama aku...25hb ni besday dia...anto kad jerk...adiah nnt dulu ye ma...

hehehhe...

skrg ni masalah aku ialah.................................

aku nk tulih ape nihhh...haru sungguh la....

idea....idea.....idea......

tolong...................................


mlm nih kene pkir nk tulh aper...apsal ssh sgt nk kuar idea nih...

klu nk tulis msg kt en As tu, ade je idea.....hehhehe

ampun ma.....mlm ni along pikir nk tulis aper erk.....

daaaa.....

8 comments:

  1. as...

    tulih jer.. appy bday ma...:) along sayang bangat sama ma..:) moga s'tiasa diberkati dan dirahmati Allah selalu.. aminnn..:) hehe..;)

    ReplyDelete
  2. ok...nnt sy gune ayat tu...blum tulis lg nih...hehhehe...

    ReplyDelete
  3. tulis camana ko tulis utk en. as tu.. cuma tang nama tu, ko tukar nama mama ko... hihihi

    ReplyDelete
  4. tulis along sayang mama selama-lamanya ehehe...ayat standard yang bikin cair :D

    ReplyDelete
  5. -->KTS
    ok gak kan cm tu..tp klu mama ku tau..mmg dia tak masak la mse aku blk kg nnt...huaaaa....nangesss...

    -->iza de bintang
    dh try nk tulis cm tu...tetibe je mata aku jd panas...cm ade something nk gugur...hhuhuhu...

    -->julietchun
    alahai...mama aku mesti tak percaye aku yg karang sajak tu..silap2 mmse aku blk kg nnt dia bace kuat2 sajak tuh...haruuu....

    ReplyDelete
  6. apakah yg ko merapu kan tuh...tak kanla tak der...selmabak aku tgk katmemory lane hah...kat cerukmanekah ko pg asleenda weh...weh name ko panjang sgt aku pendekkan jd ass hole leh tak..wakakakka larikkk sambil pegang panties takut tertanggal...

    ReplyDelete
  7. -->kak eryn
    sbb ta pegi memory lane la yg jdk problem nih..aku pegi kdai buku kt dpn U ni ja hah..ko jgn nk pggl name tak senonoh kt aku kak...tembak ko kang...
    juz call me linda..ok...huhuhu...

    lg satu, ko nk ckp ko dh kuwuss sket kan..sbb tu larik kene pegang panties bagai...wakakaka...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute