Monday, July 20, 2009

Home » » xtvt weekend ari tu...

xtvt weekend ari tu...

ingat lg n3 aku ari tuh..betapa gigihye aku blajor wt bakul dr paper2 lame...

main buat jerk..pastu aku try tnye kot2 ade yg tau pasal bakul ni...

ade sorg kwn blog aku ni, iza bg info baekk punyer...mekacih iza yerkk...

and tak lupe mekacih jgk pd kak nano yg dah tak private lg blog dia...

sebnrnye aku sje suke2 nk blajr wt bakul ni..nk puaskn hati...

mmg perangai aku selagi tak dpt buat, selagi tulah tulah dok mimpi2...

mari menggulung paper...itam tgn aku main ngan paper2 nih...huhuhu..malu nk snap tapak tgn yg itam ituu...

pusing jgn tak pusing...sikit lg nk terbelit jari sndri...adoyaiii...

ni yg tak jd..tak tau bape bnyk yg tak jd...sikit lg nk putus asa...
ni bakul pertame siap...huhuhu...akhirnye setelah berhempas pulas....errrr...takdelah...
puas hati aku wlupun time nk wt ending dia tuh agk pening kepala aku nk selit cm maner...
dr seketul bakul dpt la 4 ketul bakul cenonet...gigih la katekn...hehhehe...
ni lah hasilnye klu boring dok kt umah...bcoz en as keje ari sbtu....tggl la aku sorg2 kt umah...
.
.
.
mlmnye bru kuar mkn jap ng en as..pastu pegi cc kejap...sajer abihkn duit yg tak berape nk ade nih...
blik tuh ade lg rse kegigihan nk wt bakul...mate pun tk mau pejam lagi...
tp wat yg besor skit...hehhehe...sajer nk test...bleh ke tak...
belit punye belit...wt tapak besor nih...time ni dh pukul 1 pg ok...
part nih agak mncabar skit bg amatur mcm aku...hehehhe..abih seme kaki tgn naik...nasib baik aku sorg2 jerk time tu...hehhehe...
skit2 lame2 jd bukit....ehh...lame2 tggi laa...sejam jgk la aku bergaduh ngan bakul nih...dapat la bakul cam nih...

plan nk wt size same besar dr bwh smpai atas...tapi....tetibe bakul ni mengecut plak...hehehe...
sebnrnya out of control dh tu...lantak la kan...cute jgk...muahahah....
.
.
.
sekian dulu report kali nih...akhir kata hendak seribu daya...tak nak seribu dalih...

4 comments:

  1. wah kreativenye... comey jer bakul tu.... cantik la...

    ReplyDelete
  2. -->hajar
    secomey org nyer...kuikuikui..
    errrr...tetibe malu ngan diri sndri...
    hehehhe...

    ReplyDelete
  3. pandai nyer as buat bakul tu.. :) terror la..:) smpi skrg xpaham cmner nak buat bakul tu sbenarnyer.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. -->cikin
    hehehe...mmg mule2 tu susah sket nk paham...tp bile tenung2 nota tu jd senang sket la...klu nk bljr buat, bleh jer....hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute