Thursday, August 6, 2009

Home » aku yg bosan...

aku yg bosan...

aku yg bosan...

bosan yg aku...

yg bosan aku...

aku bosan yg...

sikit lg nk gler...

ni gmbor mse nk pegi keje pg td..smpat lg snap...yg tgh wt gaya cam nk gunting sket pipi bam bam tu lah sue....hehehhe...

tetibe nk citer skit pasal sue ni....hai sue....

aku kenal ngan sue ni dr aku form 1 smpai la skrg ni..

satu kelas ngan dia smpai form 5..siap dok sebelah aku lg tu time skolah...

pastu ble abis SPM tahun 1999 kitorang smbung blajar kt tmpat lain2 la...

dia masuk uitm, aku plak smbung study kt kolej yayasan pelajaran MARA,

tmn shamelin, cheras...

nk dijdkan cerite time keje ni dia menyewa satu umah ngan aku smpai la skrg ni..

satu bilik ngan aku..

skrg ni aku pun keje kt tmpt yg same ngan dia...

so...pegi and balik keje harus lah same2 kn...

errmmmm..ape lg ek...

.

.

tetibe rse nk gelak....hahahahhah....maner taknyer...kt umah jmpe dia..

kt ofis pun kadang2 jumpe dia..yelah..dia department lain...

ble blik kg nnt pun jmpe dia jgk....maklum ler...satu kg...

adoyaiiiii...hehhehe...

cm ni lah rupe ble seme bos takde dlm ofis...

aku akan jd gler sket...

bos2 aku sibuk skrg..pasal esok smpai ahad ade convocation kt wisma MCA...

ble bos dh tak de...aku pun boring pasal tak tau nk wt per...

aku tggu kak ct bg keje...tp takde pun..hehehhe...

sudahnye td aku ajak kak ct pegi canteen beli eskrem...

hehhehe...

jom mkn eskremmm...



yummmiii....
.
.
geli tekak aku...nk air masakkkkkkk.....
.
.
sekian..wassalam....:)

5 comments:

  1. bestnyer... dapat member baik kijer ngan dok sekali ngan kiter... hajar member2 rapat time sekolah dulu masing2 bawa haluan masing2...

    linda, nantikan kalau masing2 dah kawin mesti sedihkan.. yelah dah lamer bersama...

    tiber2 teringat kat member kamching time sekolah dulu.... ade 7 orang.... kemane pegi sumer akan bersama... kalau sorang dok hostel sumer nak dok hostel.... hehehe...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha... ni mmg tgh bosan giller nih..;P bestnyer dapat member yg leh melekat lekat nih.. hehe..;)

    ReplyDelete
  3. -->hajar
    sebnrnye ade 6 org best frend..mase skolah dulu pegi mane seme nk ikut..bljr same2 sbb takut next year lain2 kelas..
    skrg ni 2 dh kawin..yg sue ni pun dh nk kawin bln 10 nih..tggl lg 3 blum kawin...huhuhu...

    -->cikin
    mmg tgh bosan tahap gaban la smlm...ari ni lg bosan gler..dlm ofis tggl 3 org staff je..yg lain seme pegi convocation..:)

    ReplyDelete
  4. hai sue!! mesti tak best berkawan dgn cik leenda ni kan...

    hahahaha... jgn marah beb...
    jom blanja aku makan aiskrim... :P

    ReplyDelete
  5. -->KTS
    hahhaah...maner ko tau aku nih tak beshhh...

    meh la sini...aku blanje mkn eskremmm satu peti...:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute