Friday, August 28, 2009

Home » cuti raya dh approved..yayyy...:)

cuti raya dh approved..yayyy...:)

**gmbor from gugel**

salam..

ermmmm...alhamdulillah cuti raye aku pun dh approve dh...

hhahhaha..aku sukaaaa....nk blik kampung....

kite insyaAllah raye tahun ni ari ahad 20hb tu kan...

so, aku balik kg start ari sbtu smpai la ahad mggu dpn nyer..

wahhhh...seminggu tuh...hepi gilossss nih...

coz selame ni kt tmpt keje lain, tak penah2 dpt cuti raya smpai seminggu...

huhuhu...lagi2 time aku jdik manager 7e dulu...

hampehhhh...syahduuu jgn ckp ler...

nsib baik en As org KL...and nsib baik mama en As ni baik hati orgnyer...

tak luper hantar juadah kt ank menantu dia nih...hehhehehe...

bayangkan dulu aku name je manager...

tp still kene mop lantai, cuci cermin bagai tau...

time raye plak lg haru....huhuhu...

eehhhh...ape aku melalut nih....

nk citer pasal cuti je tp smpai ke mane2 dah....

pa pe pun, aku hepppppiiiii.....


**gmbor from gugel**

tp taknak la time balik nnt, jln jem cam nih...tak nak laaaa...

tp.....rsenyer tak bleh nk elak kan...saper2 biase gune highway pantai timur

msti dh biase kn jem cm ni klu musim2 perayaan...

hanginnnn satu bdn...

**gmbor from gugel**

klu tenang cm ni bkn ke bgus utk kesihatan...

aman damai...jiwa tenang...dan yg penting, mulut aku pun tenang...

hehehhehe...

oklah tu je nk citer...

sekian, macihhhhh....:)

8 comments:

  1. Selamat bercuti sakan....

    ...kalau ke Teluk Intan singgah rumah ckLah....
    Err....kalaulah.....
    He..he..

    ReplyDelete
  2. -->ckLah
    macih cikgu...
    insyaAllah, klu ter sesat smpai ke teluk intan, sy singgah...
    hehehhe...

    macih sbb sudi singgah umah sy nih...:)

    ReplyDelete
  3. hiway pantai timur, utara selatan, semua jem tem raya. seminggu cuti, memang raya sakan. Jgn lupa dtg KL balik sudahlah.

    ReplyDelete
  4. bestnyer cuti linda dah approved.. hajar cuti pun lum apply lagi.... huhuhu...

    ReplyDelete
  5. -->juliet
    hehehhe...raye jgn tak raye...
    1st time ni cuti raye seminggu...huhuhu

    -->hajar
    apply cepat..nnt tak bleh cuti, tak ke naye tuh..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. wahhh leenda dh apply la..;) cikin pun nak apply la nnti.. tp minggu depan kot apply.. apply skali ngn coti kawin.. hohohoh..;P jemput datang yer nnti..;)

    ReplyDelete
  7. Asleenda, ada tag untuk awak...

    ReplyDelete
  8. -->cikin
    wah..ni cuti berganda nih..bunyi nyer cm lamer je cuti cik cikin...

    -->solehah
    ermmm..dh amik dh...tp sy smpan dulu eh..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute