Tuesday, August 18, 2009

Home » jiwe kacau ni....:-P

jiwe kacau ni....:-P

salam...

arini mood aku btul2 gler...ni seme gara2 kompeter aku network slow gler

cam ciput...

aishhhh...angin btul la aku...nk wt keje pun ssh...

nk bkak satu folder pun berjanggut nk tggu, then how nk wt keje lain...

nsib baik kt opis aku ni bnyk pc free...pc yg tak berpenghuni...hehehheeh...


gmbor puding ni takde kene mngene ngan citer kt atas tu yer...
ni MMS from adik aku, achik yg dok kt nilai tuh....dia buat puding marble cm aku buat ari tuh...hehehehhe...
aku pakse dia mms gmbor puding yg dia buat....jahat tak aku...bkan aper...bleh jgk aku publish dlm blog aku ni...tak gitu ciq?
ermmmm...smlm kate nk wat cupcake...dah jadik ker...klu jdik, jgn lupe MMS gmbor yer...klu nk antor skit kt along pun bleh jgk...kecik tapak tgn...nyiru along tadahkan...hehehhehe...

6 comments:

  1. alahai.... sedapnyer... lam dapat makan puding ni.. leh ilang ngantuk tak...?? hajar ngantuk gler2 ni.. huhuhu.. rase cam nak tongkat mate pakai lidi jer dah....

    ReplyDelete
  2. -->hajar

    samelah kiter...ngantuk gler dh ni..pale pun dh pening2 lalat...
    ditambah plak ngan jiwe ku yg tgh rawan nih....cehhh.....:)

    -->juliet

    knape juliet..klu eskrem vienetta ko nk skit ker...hehehhe:)

    ReplyDelete
  3. wahhhh pandainyer ciq buat puding..;)

    ReplyDelete
  4. macammane nak buat puding marble ni yeh? boleh paste resipi sekali x.. :)

    ReplyDelete
  5. -->cikin

    psssstt..cikin, jgn puji achik cam tuh...nnt dia jln terapung di udara...kekekke..:)

    -->solehah

    hai solehah..awk bleh tgk kt n3 sy tajuk puding roti ntahapahantah tu ade resepi dia..:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute