Wednesday, August 5, 2009

Home » kek batik hakue...:)

kek batik hakue...:)

salam...

ari sabtu ari tu aku wt kek batik..gatal kan..padahal klu nk mkn bleh je beli singgit

kt pasar mlm tuh...

tp klu dh dtg angin rajin konon2 tuh, mmg tak bleh wt pe dah...

sorang2 pun jadik...

smbil2 layan cite industan ari sbtu tuh, aku pun start la buat...

ni bahan2 yg aku gune...lain org, lain bahan2 dia kot...

tp bg aku biskut cap yg ni mcm tak baper elok lah..sbb mse patah2 kn tu, biskut tu mmg senang gler nk patah...

.

.

mata pandang tv..tgn wat keje...

huhuhu...sbb tv bleh nmpk terus dr dapur...

tp biskut tu lame sgt atas kuali..terlampau lembut la pulak...

tulah padahnyer wat keje smbil tgk tv...hehehhe...

tp klu stakat nk mkn sorang tu dah bleh dah...wakakkaka...

ni ler kek batik tuh...walaupun ghopernyer tak baper cun tp rse boleh la tahan...hehehe..puji diri sendiri...sbb diri sndiri yg mkn...

okey...sekian..wassalam...:)

10 comments:

  1. cantik gak kek batik tu... mesti sedap... nak skit leh...

    ReplyDelete
  2. wah..skrg ni sudah pandai masak² ek..
    hehe..bagus bagus..

    ReplyDelete
  3. -->hajar

    biase je rse dia..bleh lps tekak ni ha...hajar nk ek...ambik ler...hehhehe..

    -->kak gee

    ala...msak simple2 jerk..mcm main pondok2 tu...lalalalla...:)

    ReplyDelete
  4. kat rumah ni kalo buat kek batik seloyang mau setahun baru abis, dorang tak berapa suka.kek batik tu memang nampak cantik.

    ReplyDelete
  5. -->juliet

    takper juliet..meh antor skit kt opis aku nih..aku bg kt mentenen2 ni...diorg ni mmg jenis tak reti tolak mkanan...hehehhe...

    ReplyDelete
  6. alaaaaa... maner care2 nak membuatnyer.. nak try buat gak.. heheheh..;)

    ReplyDelete
  7. -->cikin

    alahai...ko wt aku memalu jerk...segan nk bgtau care2 mmbuatnyer...sbb main cmpak2 je seme bhn2 tuh..
    tp klu cikin nk tau detail lagi, cikin try masuk sini

    dikja.blogspot.com..

    kt situ bnyk sgt resepi masakan...sll cedok resepi kt situ lah...hehhehe...

    ReplyDelete
  8. selalunya adik aku yg buat kek batik ni... aku tukang makan je...
    kakak yg bagus kan... hihihi

    ReplyDelete
  9. -->KTS

    bagus2...aku suke care ko tu...hehehhe...:)

    ReplyDelete
  10. dah lama tak buat kek batik..sdyik buat kek coklat je hehehe. tengok sini..rasa nak buat kek batik la lps ni hehe

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute