Tuesday, August 11, 2009

Home » kengkononnyer...:)

kengkononnyer...:)

salam...


ari ni rse cm boring jerk..mcm tak de mood pun ye jgk..

nk kate fight ngan en asyura, takkkk...

adehhh...tak paham...


smlm patutnye aku nk try satu resepi nih..hhehehe..*gelak jap*..


dh siap print out sbb nk beli bhn2 nk buat..konon2 nye lah...


pastu tetibe en asyura msg kate mlm ni ikut dia blik serendah jap...
serendah tu umah mama dia aka my future MIL...
hehehhe..insyaallah...
.
.


ingatkan ade ape hal la kan..rupe2nye mama dia suruh beli and tolong antarkan makanan si Bobo tuh...

adehhhh...layan jelah...

Bobo tu name kucing siam mama dia ye kawan2....:)
sikit lagi nk same cam name adik laki aku yg darjah 5 tuh...boboy...
tak patut sungguh...kengkadang aku pun tersasul pggl bobo tuh boboy....ya ampun...
sorry boboy....ngeeeee....

.
.

insyaalah blik keje nnt aku nk try buat resepi yg aku dh cedok dr salah sorg blogger dlm bloglist aku tuh...

mntak2 jadilah cm dlm gmbor kt bwh nih...puhhhhh....
wakakakkaka....klakor je bunyiknyer....





***gmbor hiasan from en gugel....***

10 comments:

  1. sedapnyerrrr... nnti post care2 nak buat tau.. hehehe..;)


    *ohhh cik cikin br sekali je pegi gumah bakal MIL.. oohhh tak patut sungguh.. hohoh..;P*

    nak tgk gamba bobo As.. heheh.. m'ti comei..;)

    ReplyDelete
  2. -->solehah

    hehhehe..klu tgk kt gmbor tuh mmg sedap..tp tak tau lg yg sy buat nnt jd aper...tunggguuuu....:)


    -->cikin

    alahai...malu lah nk post care2 nk wat..
    hehehhe...

    tulah...3 thun kwn ngan en asyura nih tak tau dh bape kali pegi umah mama dia tuh..en asyura ni suke sgt ajak balik serendah tuh..klu sy tak ikut, dia plak yg tak nak pegi..kekadang angin jgk ngan perangai dia nih...
    sabo jelah...

    gmbo bobo mmg xde..xpenah ambik pun...huhu...len kali klu blik sana, sy snap yer...:)

    ReplyDelete
  3. uuiissshhh.. bestnyer.... kira linda ni dah biasa la ek ngan bakal MIL.. cam hajar dolu2 jarang jumpa.. time raye jer g jalan rumah bakal MIL.. tu yang time baru2 kawin menggeletar paler lutut nak balik rumah MIL... malu pun yer... tp la ni dah xkisah dah.. kadang klu sebulan x balik rase windu jer... hehehe...

    sedapnyer.. t publish kalau berjaya wat yer...

    ReplyDelete
  4. ehem ehem..
    sudah mesra dgn future MIL nampak... bagus laaa..

    bila nak bg aku rasa ni??

    ReplyDelete
  5. -->hajar

    tulah..kekadang risau jgk kot2 ade org tak suke kite sllu sgt pegi umah bakal MIL nih..tp nk wat cam mane kan...adehhh...agknye sbb kuarge diorg nih mmg jenis tak kisah kot...
    hai entah ler....

    ReplyDelete
  6. -->KTS

    hheheh..biase2 je lah..mane ade mesra sgt pun..gitu2 jer..
    hehehhe..ni klu future MIL aku bce nih, matik la aku...

    nk rse ker...alahai...tak cukup nih...:)

    ReplyDelete
  7. dah try ker? jadi tak macam gambor tu? kalau jadi bak mai sikit yer :)

    ReplyDelete
  8. kuih apa tu? aku ni pandai makan je,hehehehe.

    ReplyDelete
  9. -->iza yg kt bintang

    hhehehe..of coz la tak jdik cm dlm gmbor tuh..tetibe jdik cm lain...kikkiki..
    so, tak bleh nk bg awk sket la eh...:)

    -->juliet

    ku nk wt puding roti marble kengkononnyer...
    tp ntah ape jdiknyer..jap lgik ku post gmbor puding roti ntahapahantah ituuu...kekkeekke...
    nk bg ko rse sket pun segan....:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute