Wednesday, September 30, 2009

Home » » citer raye lagi...:)

citer raye lagi...:)

salam...

pagi ni cuace tak bape ok...
ujan turun mencurah2...
jalan pun bleh tahan jammed pagi td...
tp still bleh smpai ofis on time...
best je bleh tido dlm kete td...
cian kt sue drive sorang2 pastu penumpang lain syok2 tido...

huhuhu...

td bkak folder dlm pen drive jumpe plak gmbar2 raye yg mmg bnyk aku amik tuh...tp nk publish gmbr yg ni dulu lah...bleh kan...ni raye ke 2 ari tuh..mmber2 baik aku sue ngan syikin dtg beraye kt umah aku...sebenarnye raye tahun ni kitorg tak cukup korum...ketua rombongan cik kiah kitorg dh kawen...so tahun ni turn dia balik sebelah husben dia kt kedah nun....kitorg jadi mcm hilang arah pun ye jgk...tak tau nk pegi raye umah sape...pastu tahun ni plak ramai mmber2 lain balik kg masing2...
adehhh....kesian kt kitorang...ke hulu kehilir tanpa arah tujuan...hahahhaha...

aku ngan syikin...baju biru yg aku pakai tulah kain pasang aku beli tp makcik yg jual tu salah letak tag harga...hahahha...syikin berbaju merah...ceria disebalik duka...kin, u owe me one story...

mempersembahkan si comelll cik sue kiter...berbaju coklat...bakal menamatkan zaman bujang pada 17 oktober ni...ni last beraye dgn status bujang....hehhehe...

ni kt umah Pn Kelly...tgh pregnen tp tak ingat plak baper bln...4 bulan kot...

cube teka ni aper murid2....ini tapai ye murid2...aku 1st time jumpe tapai bungkus mcm ni...tetibe aku jd jakun kejap..biasenye klu mama aku wt bungkus gune daun pisang tu je..ni kt umah kwn lelaki kitorg..Azam si firestone...mse skolah dulu suke jd batu api...hahahhaah...sori azam..slmt ari raye...

oklah...ni dulu setakat ni..len kali jumpe lagi...

adios amigoooosssss......
:)

8 comments:

  1. ha ha haaaa.makin membulat balik raya,,,,
    adoiii aiii baru puasa sehari dah deman nie,,,

    ReplyDelete
  2. baru first time tengok tapai bungkus camtu... hajar pun biase tengok tapai bungkus ngan daun pisang jer... tp nampak menarik gakkan...

    bestnyer linda banyak snap pic.. hajar cumer 2, 3 keping jer... huhuhu... sedihnyer...

    ReplyDelete
  3. -->sue
    hikhikhik...takpe...makin comellll...

    -->hajar
    kan...nmpk lain dr yg lain..tp rse same sedap mcm bngkus ngan daun pisang tu...

    takpe hajar...raye kan pjng lg ni...bleh lg snap gmbr bnyk2...:)

    ReplyDelete
  4. cer gi makan kat nasi dagang ulik mayang taman melati buleh jumpa tapai dlm daun getah ni. :D

    ReplyDelete
  5. --juliet

    oooohhh..yeker...dulo2 time keje 7 elaven sll g mkn kt sane..tp tak prasan plak aku...
    takpelah...lps ni bleh la pegi cr kt sane...blakg umah aku je ns dagang ulik mayang nih..:P

    ReplyDelete
  6. aku pernah tgk tapai dlm daun tu..
    tapi kat mana eh??
    dah lupaaaa

    ReplyDelete
  7. --KTS

    kt nsi dagang ulik mayang la tuh...ko kan sll kuar ngn juliet...juliet tau...ko msti tau jgk kn...:D

    ReplyDelete
  8. tapai tu bungkus pakai daun ape?

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute