Tuesday, September 1, 2009

Home » mari menabung....:)

mari menabung....:)

salam ramadhan ari yg ke 11....

ari ahad lps aku pegi jalan2 abihkan duit ngan As...

pastu saje masuk kedai serbaneka...

lbih kurang cm kedai 2 inggit tulah...

jumpe plak ngan tabung nih...

dh lame sbnrnye cari tabung besar cm nih..

bajet bleh smpan bnyk sket...hahahahha...

so..skrg ni seme syiling2 aku dh transfer masuk dlm pos box kaler biru tu...

sblm ni aku smpan dlm bekas kecik2 jer...

agk2 klu penuh satu tabung ni dpt tak aku beli iPhone sebijik...

hehehhe...berangan tak abih2....

ok..tu je nk citer.....:)

ketawa dan air mata...

itu sebenarnya cinta...

kalau kau sedih, pasti ku rasa...

begitu sebaliknya....

adehhhh...jiwa kacau nih.....:(

7 comments:

  1. post box polis ke kaler biru tu? :D

    ReplyDelete
  2. owh..kalo penuuh tabung gitu 2 3 bijik cukup beli i phone..ehehe,,..

    ReplyDelete
  3. -->juliet
    errrr....ye kot...hehhehehe..

    -->solehah
    tulah masalahnyer...nk penuhkn satu tabung pun payah...adeh...nk wt cam mane ek..haruskah aku tukar seme duit2 yg ade kpd syiling??
    heheheh...

    ReplyDelete
  4. ....tahun ni, duit raya nak guna duit silinglah bagi kat anak2 buah ckLah seramai 39 orang tu...belum campr belah suami....adeh..deh...deh...

    ReplyDelete
  5. hehehe.. En tunang penah bg msg kat cikin cmtu.."ketawa dan air mata tu kan cinta.." hohooh.. ada jiwang sikit tak..;P

    ReplyDelete
  6. tomey jer tabung tu.. klu hajar kat rumah pun kumpul duit syiling gak tp guna tabung botol susu yang beso tu...

    ReplyDelete
  7. -->ckLah
    hehhehe...nsib baik ank buah sy bru 2 org...:)

    --cikin
    alah..biaselah tu cikin...lgu tu klu dgr time jiwa kacau, mmg haru la....

    -->hajar
    heheh..tabung susu yg besor tu pun ade gak..tp dh tersadai kt mane ntah...dlm tu ade ank patung kan...:)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute