Thursday, September 17, 2009

Home » mood keje dh tak de...:(

mood keje dh tak de...:(


**macih en gugel..**

salam....

ari ni dh 27 hari kiter berpuase kan..

lg 2 hari dh nk rayer..

skrg ni aku mmg takde mood lngsung nk wt keje..

bos pun mcm paham je ngan staff muslim dia..huhuhu..

UTAR ni pun dh sunyi skit..sbb student tgh exam...

klu tak, pening kepala aku klu lalu sebelah group2 diorg nih...

paham2 jelah klu student cine ngan india ni bersembang cm mane..

sepelaung bleh dgr...student melayu sorg pun takde kt campus nih..

adehhh...

td adik aku yg no 4 tu msg..bagitau dh on the way blik kg..

blik phg la..sbb dia pun mmg dok umah mertua dia skrg nih..

so, raya kt kg kitorg la kan...huhuhu...

lg lah bertambah takde mood aku ni ha...

adik2 aku yg lain ari sabtu ni bru blik kot..

tak sabar nk balik kg...saper2 tersesat smpai ke felda Chini 2 nnt

jemput2 la umah...hehehhe..

dah la...pnjg plak aku mengarut nnt...

adios amigooooosssss.....

2 comments:

  1. ho ho hoo....mmg x der mood nak keje...nasib baik x der keje..
    rasa macam nak blik sekarang...tu yg pagie td aku merapu kata arie nie arie sabtu...

    ReplyDelete
  2. selamat pulang dan selamat kembali semula ke KL.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute