Thursday, September 10, 2009

Home » nk letak tajuk ape ekk....

nk letak tajuk ape ekk....


salam...ni citer ari selasa ari tuh..pegi bukak pose ng As kt sentul..

sepanjang bln puase ni mmg

dah bnyk kali berbuke same tp ni 1st time bukak kt luar...

biasanye beli lauk2 ngan kuih2 skit

pastu kitorg bukak pose kt umah je...ngan family As ni lah...

family aku jauh nun kt pahang...aku

menumpang kasih la ni konon...huhuhu...

name kedai mkn ni klu tak silap aku Halllooooo Abemie Station...hhehhe...

klakor pun ye jgk ngan name nih...tak rancang ni pegi kedai ni pun memula tuh..

tp kedai ni decoration dia cantik jgk la...

kitorg main terjah je sbb dh dekat sgt nk berbuke time tuh...

kul 7 bru smpai...

popia mabelesss ni pengganti kurma mse berbuke...smpai kedai tu pun

dh lmbat, mknan pun smpai lmbat jgk la kan...popia ni As beli kt Setapak..

kt situ popia ni mmg best gler lah...


ni air kitorg...fresh oren utk aku..tembikai utk As...

simple je kitorg order..kembung masak 3 rase..kailan ikan masin,

telur dadar ngan udang celup tepung...

sos/kuah ikan ni kan lain dr lain aku rse..tp mmg sedap lah...

As pun kate sedap..lain dr tmpat yg sll kitorg pegi tuh..

lps ni bleh la pegi lagi...kan abg...hehehehhe...


ni lah rupe ikan tuh setelah dikerjakan kitorg...errr...kitorg ker...

ni yg best klu mkn guna tgn kan...setel ikan tu dibuatnye....

tp nape tulang2 seme dlm pinggan aku nih...

konpius.........................:)

5 comments:

  1. makan guna tangan memang best linda... lagi puaskan...

    ReplyDelete
  2. -->hajar
    a'ah...mse memula kwn dulu segan la jgk...skrg takde mknenyer...hehehhe

    ReplyDelete
  3. betul tu kalau mkn guna tangan lagi rasa sedap jek..

    ReplyDelete
  4. Sentul area mana ye? aku sll gak lalu sana tapi tak penah nampak, teringin nak mencuba.

    ReplyDelete
  5. -->solehah
    betul..nk capai lauk pun senang...hehehhe...

    -->juliet
    alamak...aku tak sure la area mane..padahal sll jgk lalu sane..tp klu ko nk tau jgk, aku bleh tnye As...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute