Friday, October 16, 2009

Home » bilekah......????

bilekah......????

hurmmmm....
balik keje nnt kene cepat² kemas beg baju nk balik kg...
dalam kul 8pm tu insyaAllah dah gerak dr kl...
kesian en As...balik keje penat² pastu kene drive plak 3 jam smpai ke felda Chini tuh...
takpelah...hope jalan tak jem la mlm ni...

aku ni name je ade lesen kete...tp dh lame tak drive kete sendiri...seme en As pnye pasal lah ni...dia takut gler klu aku yg drive...padahal aku dulu yg dpt lesen besar dr dia...hurmmmm...

esok Sue nikah...hopefully majlis dia berjalan dgn lancar seperti yg diorg rancang...esok pepagi aku kene pegi umah dia...jd peneman dikala status dr anak dara bertukar menjadi isteri org...aku plak yg risau...harap² seme ok...

lps satu...satu kawan² aku yg menamatkan zaman bujang diorg...aku, bler lagi...????tettttttttt....
insyaAllah dah sampai mase, ade jodoh kawen la aku...tapi biler?????
hahahhaha....question mark di situ.........☺
dalam ramai² sahabat baik aku, Ajen nilah yg paling cepat dpt jodoh..paling cepat kawen lah tu...ni gmbar tahun bler ek...aku pun dah lupe...2 3 tahun lps kot...aku yg kt sebelah pengantin lelaki tu...berdiri tegak mcm askar wataniah tu...hahahha...gmbar ni menggelikan usus aku lah...kelakor jerk tgk muke aku tuh....
hah...yg ni no. 2 kawen...bru² ni jer...aku still berdiri tepi pengantin lelaki...nape ek...ntah..aku pun tak pasan...bru jap td aku pasan...hahhahah...
nampak tak yg berdiri tepi pngantin pompuan tuh...yg aku dah kotakkan kaler ijo tuh...hah...yg tulah bakal melansungkan pernikahan esok nih...tak sabor plak rsenye...
nilah bdk² kelas aku dulu...tp ramai lg yg takde ni...aku pun takde dlm pic tuh...pasal aku tgh sibuk bekerje di hari raye...hahhaha...
√ = dah kawin
sekian, macihhhh.....☺

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute