Friday, October 2, 2009

Home » mandi pantai....:P

mandi pantai....:P

salam...
slmt ari raye ke 12...heheh..
n3 ni nk citer pasal kitorg sekuarge pegi mndi mnda kt pantai tanjung sepat kt daerah Pekan..
klu dr umah lbih kurang sejam perjalanan kot...
nk ikutkan bleh je pegi kt pantai kt Kuantan...lg bnyk pilihan...Teluk Cempedak ade, Pantai Balok ade...jarak perjalanan pun lbih kurang...tp kitrg suke pegi pntai ni...sbb takde org...so, bleh pakai bju nk mndi terus dr umah...klu nk mndi kt Teluk Cempadak, tak bleh la wt cm tu...malu la wehhh...turun kete seme berseluar pndek ape segale...
ooooo tidakkkk....huhuhuh....

mcm yg aku ckp, pantai ni takdelah cntik maner pun...pantai pun takdelah biru cm kt Teluk Cempedak nun...kt sini pasir pun itam...tp sbb org tak ramai, kire ok lah kan...
just utk suke2...sbb family aku ni mmg jenis suke mndi pantai....hahahha...


layan gmbor jelah ekkk....

bdk tecik ni mse memula tu takut konon2nye...lps tu takde mknenye lah....smpai bersile bagai dlm air....

basah lencun ko ehhhh...

angah aka mama dania...

berlobang air laut budak tecik ni tepuk....adoyaiiii...

auwww...seksi lah dania...nasib baik tecik lg...klu dh besor kena babab ngan tok ma...hahahha...

budak ni sbnrnye dh sejuk ketar2 tu...

cepat kejar ketam tu dania.....nnt blk umah bleh wt masak gulai ketam....hehhehe...

ape ko dik...dh mcm ape ntah along tgk...

adik aku yg bongsu...meh sini along tlg tanam ko...tp smpai nmpk kepala je...nak tak...klu stkt tanam kaki je, baik tak yah....hehehh..

org sakit tak bleh mandi ok...dok je kt darat....muahahahha...tolong abihkan makanan...

yg ni plak tak abih2 control cun...hikhikhik....sori chik....
.
dh abih citer mndi mnda...tp yg aku tau lps tu aku yg penat gler...sbb baju2 yg pakai mase mndi tu bnyk gler pasir2 halus...sile perhatikan pasir yg kaler itam tuh yer...adoyaiiiii...poning den nk bersihkan....time mndi best tak ingat....hambekkk ko....

6 comments:

  1. syoknya tengok si kecil tu main air..mesti dlm hati dia overrrrr exited kan..

    ReplyDelete
  2. sumer orang ade.. tp pic linda xde ker....?? hehehe...

    ReplyDelete
  3. -->solehah
    tulah...suke ble mama papa dia bg kelepasan cm tu...hehehhe...

    ReplyDelete
  4. -->hajar

    ade gak org pasan gmbr sy takde...ingatkan takde td...gmbr sy kene sensor...kwang3....

    ReplyDelete
  5. mandi pantai kalo rg ramai sgt tak best, maklumlah takut ada pengsan tgk aksi terlampau,kekekekekekek.

    ReplyDelete
  6. -->juliet
    macih la sbb memahami perasaan kitorg adik badik...
    hahahahha

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute