Monday, October 12, 2009

Home » mari membebel....☺

mari membebel....☺

assalamualaikum...
waalaikummussalam...sendiri bg salam, sendiri jawab....

ari ni pepagi lagi dh terkene renjatan monday blues...
rse cam berat sgt badan nk bgn pegi kije...
ari ni bermule lah era jd minah rempit ngan en As pegi kije...
Sue dh start cuti kawin 2 minggu..so, penumpang² kete Sue berkeliaran la cr transport sndiri pegi kije...
kak Luth , kak fidah ngan Sulaiha naik tren...aku en As antor...dia malas nk antor naik kete...jem katenye...dh lame tak naik motor, kebas jugak la montot aku pg td...dh pakai ayu² pastu naik motor...nasib baik aku tak pakai heel...hikhikhik....
tp tadi, sepanjang perjalanan td aku tgk ramai je kakak², mak² org yg naik motor pakai vouge ngan high heel nye naik motor...cun je aku tgk...
adehhhh....apakah????

ermmm...nk citer ape ekkk....

aahhhaahhh...citer pasal weekend semalam la kan...
ptg sbtu lps en As balik kije, kitorg terus pegi Serendah...nk jemput mama en As balik umah Gombak...nk basuh kain baju en As kaedahnye...tetibe aku termalu di situ...ape gunenye syg ni abg oiiiii.....ble aku tnye en As, dia kate tak mo mnyusahkan aku....bagus²...aku suke klu camtu...hahahha...gler jahat aku....

on de way tu kene lalu Sg Choh mate aku dok melilau cari restoran Anjung Seri sbb dlm blog
cik Kak kiter ni kate kt sane mkn sodap² belaka...aku kengkononnye nk ushar la kt belah mane restoran ni...smpai pnjg laher aku ni, idok la jumpe juge....aduhhh...hajar, tak jumpe la restoran ni kt mane...huhu....cube bagi klu skit...restoran ni kt atas bukit tu ke....

kitorg smpai gombak dlm kul 8 mlm...dlm aku dok gelisah pasal aku period 1st day, en As dh siap² nk g mjlis tahlil cum open house umah Ketua Pemude area Gombak nun...tggl lah aku bertige ngan mama papa dia...adeh....aku suruh dia antor aku balik dulu, dia tak nak...then how?
terpakselah aku melepak ngan parent dia tuh....hahah...sabau je aku...

pastu tggu pnye tggu en As ni balik bertahlil kononnye smpai la perut kitorg pun dh berkeroncong, papa ajak gi makan mcD...aku dh macam....errrrr....ehhhh...takpelah...segan lah....padahal dlm hati dok maki hamun en As....dh pkul 10 lbih pun tak balik² lg...ntah ape dibuat lame² kt sane...tolong basuh pnggan ke ape....
last² utk tidak mnghampekan harapan my future father n mother in law ku itu, aku ikut jgk lah....padan muke en As kene tggl....

macih en gugel for this pic.....

mcD...here we come....hahah...
takde gmbor berjaye disnap...pasal aku mnjage kredibiliti sebagai future menantu diorg....wahhhhh ayat tak bleh tahan....
tgh dok melantak bubur mcD tu..en As call...pandai pun cari...aku ckp la kitorg kt mcD jalan karak nih...meh la sini...smbil gelak derhake....
hahah..dh mcm aku plak anak btul papa mama...en As bakal menantu....
dah kenyang baru boleh balik...tu kate papa....

omg...pnjgnye aku mmbebel...takpe...tak gune air liur pun....
oklah...adios amigooosssss....☻

5 comments:

  1. umur linda dah 27??? kire linda ni pangkat kakak ler ek... sebelum ni sker2 jer hajar panggil linda... sowy yer kak linda... ngeh3x...

    nanti hajar bg info katne restoran tu ek... Hubby kuar site t hajar tanyer dier coz dier lebih familier area saner... x try tanyer en. as ker...? ker en. as pun xtau... hehehe...

    ReplyDelete
  2. ni nak tanya..napa sumtimes comment box awak hilang sampaikan saya tercari2 tempat nak comment..ka pc saya yang x betoi..

    ReplyDelete
  3. -->hajar
    hehhe...yelah..i'm older 2 years than u..tp takpelah...tak kisah pun...asalkan jgn pnggil yg bkn² dah...
    ari tu mase tnye As dia kate restoran De Anjung adelah...seri anjung tak tau plak...hampeh kan...


    -->solehah

    ermmm...sy pun tak sure sgt pasal nih..tak reti nk adjust kotak komen nih...yg sy tau kene klik tajuk n3 bru kuar kotak komen...cam mane nk buat ekkk....
    ngeeee...☺

    ReplyDelete
  4. menjaga kredibiliti sbg future menantu??
    hahahaha...

    meh aku suh parents en.as tu baca blog ko..
    baru dia tau camne perangai future menantu dia..

    hahaha

    ReplyDelete
  5. -->KTS

    weh...ko jgn arrr....
    jatuhlah imej aku...haahhaa...
    dah la dlm ramai² bakal menantu parents in law aku ni, aku je yg paling sopan...kaedahnye lah kan...
    gelak pun cover²...hikhikhik....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute