Monday, November 2, 2009

Home » makan² naikkan badan....☺

makan² naikkan badan....☺

assalamualaikum....

ari ni isnin 2hb 11 2009...
sekejap je dah nk akhir tahun...
pejam celik...pejam celik...
haiiiiihhhh...

ari isnin adalah ari mood tak berapa nk ade...
tapi ade sikit bz pg td, lupe yg aku tgh takde mood...
bleh cm tu...?
heheh...

ermmmm...
nk citer pasal mlm mggu ari tu, mama en As ade wat mkn²....
ade bbq bagai...
segala mcm bende dibakarnye...
selagi bende tu bleh dimkn la mksud aku...heheh..

acara bakar² start kul 5 lebih...
tp kitorg smpai umah mama kul 8 lbih...
boleh??
ni seme salah en As...
main PS tak ingat dunia...
aku plak yg angin satu badan...
haiiiihhh....

mse smpai tu, ape lagi...kene bahan la...
hampeh betul...
nasib baik time tu ujan..
ade jugak la reason nk bagi...
padahal....hampeh....

kul 11 lbih tu bru la dh takde org dtg dah...
pastu memasing tetibe nk mkn durian lah plak...
ape lagi....buat collection la kan...
jom mkn durian smpai demam...
hahah...

antara menu mlm tu...seme dh selamat masuk perut dh...
moral of the story...abih jahanam diet hakue....
huwaaaaa....
**seme gmbr amik kt gugel...takde mkne aku nk snap² bagai...jage kredibiliti sbg bakal menantu lah katekan...perghhh...statement tak tahan...hhahahha...**

3 comments:

  1. baru hajar nak tanyer snap pic pakai camera ape coz cantik pic2nyer... ropernyer ambil kat google yer.. hehehe...

    k.linda pasal yang hajar kate restoran kat sg. choh tu kan betoi la de anjung bukan anjung seri... maap yer...

    hajar pun xtengok pun name restoran tu tp member yang call bg tau anjung seri.. sampai jer sana kami terus makan ngan tengok keadaan sekitar restoran tp xde plak tengok name betul restoran tu... hehehe....

    ReplyDelete
  2. -->hajar

    heheheh...ramai plak yg mcm tak puas hati ngan pic² yg k.linda amik kt gugel ni rupenye...hikhikhik...
    kt opis pun ade jgk yg tnye k.linda pkai camera ape gmabar cntik sgt ni...huhuhu...

    itulah pasal...sejak bce n3 hajar ari tu kan, ble pegi umah mama en As je msti leher jadi pnjg...sbb nk cari restoran anjung seri tu...
    so, de anjung la ni...bleh la nnt ble² pegi sane try...:)

    ReplyDelete
  3. sedapnyerrrrrrrrr.... teringin nak makan kerang bakar ngn ikan bakar la pulak bila tgk gamba2 leenda nih.. hehehe..;P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute