Thursday, January 14, 2010

Home » » baru lps call mama....♥

baru lps call mama....♥

salam...
aku baru je lepas tipon my mum td...
windooo sama ma...
cam lame je aku tak balik kg...
adoyaiiii...
ma tgh basuh kain td...
pastu ade skit batuk2..
aku tnye ma...
minum ais lagi ker skrg nih...
tau ape ma aku jawab...
oooo...skrg tak la...sbb ari ni mendung...sejuk je ari nih...
aduhhh...jwpn tak bleh tahan...
so, mknenye klu ari panas ade minum la kan...
ma...ma...
.
ok2..
td call ma pasal nk confirm pasal ari sabtu 30hb ni...
ooo...aku tak jadik balik kg raye cine ni...
tp blk ari jumaat 29hb ni pulak...
dh la blum gaji lagi time tuh...
tp apekan daye...
lps bincang2 skit... (bace : bergaduh, bertekak segala bagai...) seme setuju tarikh 30hb tu...
aku yg menurut perintah...
baikkkk....
.
ma tanye nk masak ape nnt...
aku cakap kite kan org pahang,
so, masak masakan pahang la...
kite masak ikan patin masak tempoyak la...
ok kan...
tp nnt ade lagi la pilihan2 lain..
sbb takut ade yg tak makan ikan patin masak tempoyak ni...
yelah, aku pun paham ade certain2 org kan
tak suke makan ikan patin ni...
terpulang la...selera masing2...
tp bagi aku klu ikan patin yg ma aku masak mmg terbaeekkk dr ladang la...tetibe je kan...
sbb klu org yg tak biase masak ikan ni rse dia tak bape kick sgt la...bau pun kurenggg skit...
itu pendapat aku lah...takde kene mengena ngan sape2 yer...
imej gugel je...
.
so, skrg ni kene pegi carik tiket bas lah pulak...kalau beli lambat skit pun takpe kot...bkn cuti skolah skrg kan...hurmmmm....
yeayyyy...nk balik kampung...nk balik kampung....tetibe je...

6 comments:

  1. sedapnyer masak tempoyak tu... hajar memang sker tempoyak... klu ade tempoyak ni xde lauk lain pun xper...

    hahaha.. pandai mak k.linda bergurau ngan akak yer... :)

    ReplyDelete
  2. -->hajar

    hurmmm...samelah ngan k.linda...klu mkn nasik pastu biar pastu letak kuah dia bnyk2 pastu mkn ngan sudu..perghhh..mabelesnyerrr...

    ha...tulah...ma dh takut k.linda membebel lah tu..
    tu sbb la dia wat lawak...tau sgt dahhh...:)

    ReplyDelete
  3. bukan ikan patin je aku tak makan... sume ikan sungai aku takleh makan... tak tau la kenapa... bukan menyombong tau... tp mmg takleh nak telan...

    rugi plak rasanyaa.....


    anyway.... selamat bercuti nanti... dan selamat ehem ehem ... hikkssss

    ReplyDelete
  4. -->KTS

    yelah aku paham..tak seme org bleh mkn ikan sg. ni..

    hahha...ko ni mcm tau2 je...malu i tau...huhuh...:)

    ReplyDelete
  5. hehehe... ari ni mendung.. xyahla minum ais ye makcik..;P lawakla mak leenda nih...;D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute