Wednesday, February 24, 2010

Home » » geliga jgk otak hakue nih...:)

geliga jgk otak hakue nih...:)

salam...
sebelum aku merapu lebih pnjg lebar aku nk bgtau Nemo dh takde...dh mati meninggalkan aku..huhu..aku ingat nemo merajuk ngan aku la...sbb ari tu ade ckp ngan en As lps ni nk bela ikan mas yg perut buncit tu...aku rase Nemo dgr la aku ckp ari tu..adehh...

ok2..
meh aku citer ape progress aku skrg ni..
sedey nk citer..
sbb takde ape yg progress lagi buat mase ni..
rse tak tau nk buat ape..
bile tgk ticker...rse mcm lame lagi..
tp zaman skrg ni bkn cam dulu...
skrg ni pejam celik pejam celik sekejap je mase meninggalkan kite...
ayat tak bleh tahan...

pasal baju2 yg nk dipakai mase majlis aku nnt pun, aku mmg serah bulat2 kt mak andam aku je..ingat bulan depan nk balik kg..en As pun kena ikut skali sbb kena amik ukur baju..harap2 baju baru yg Noni buat tu ok lah kan...aku pun bkn jenis demand nk macam2...aku simple je...so, harap dptlah memuaskan hati kecil ku ini...haha...

ooooooo..ade satu lagi...
ari tu mase kitorang pegi tengok2 baju kt butik andamanpesona kan takde baju kaler merah cili yg en As nk sangat tu kan..puas la aku dok pikir2 cam mane nk buat kan...yelah..aku tak boleh nk tukar bridal sesuka hati aku..sbb kitorg dh decide nk guna satu bridal je utk majlis belah gombak nnt..

pikir punye pikir...ahahh...ting..ting...idea mari...
ok..pakej aku kt kampung mcm ni..


~ 1 set baju nikah

~ 1 set baju bersanding

~ 2 set baju bergambar

~ 1 set baju bertandang

ok..memula kan aku tak mau baju bertandang tu..sbb nk guna baju kt bridal andamanpesona tu jek..pastu Noni tukar baju bertandang tu jadik baju bergambar..kengkonon nye baju bergambar ade 3 la nnt...

tp disebabkan kt bridal tu takdelah pulak baju kaler merah..en As pun memula dh down..bile dh down otak pun jadik jammed...dia ok je kaler pa pe pun..haiihhh..pastu biler dh puas pikir sorang2 kt umah, aku decide nk guna satu baju bertandang tu mase majlis kt gombak nnt...pastu kaler of coz la merah kan..lagipun kesian kt en As..bkn selalu dpt pakai baju kawen ni..ape salahnye pakai kaler feberet dia kan...semalam bagitau en As pasal idea geliga aku ni...ape lagi..senyum sampai telinga...hahhaha...

tp aku belum bagitau kak ana lagi pasal idea aku ni..heheh..nnt lah aku tipon jek dia bagitau...
bkn susah pun...:P

4 comments:

  1. pasni takde lagi masam2 muka ngan en.as pasal baju kaler merah ye.

    ReplyDelete
  2. "kesian kt en As..bkn selalu dpt pakai baju kawen ni...."


    errr... are u sure?? kuota lelaki 4 tau!!


    .
    .

    haaaaaaaaa... tau takut :P

    hihihihi

    ReplyDelete
  3. kena rncg elok2... jgn skjp nk itu skjp nk ini... takut lain jadinya..

    .
    .

    errr... aku kan baru je lps timba pengalaman uruskan wedding ni... mmg perit ... klu bajet besar, lain ceritanya kann...




    pssttt... kompem ke aku pengapitnya :D

    ReplyDelete
  4. -->juliet
    heheh..mane ade masam2 muke..ari2 ceria...wahhh..jgn caye...aku tipu...hahahha...

    -->KTS
    caittt..ko ni mulut xde insurans btoll...
    .
    .
    takut ler...ko ni..

    -->KTS
    ye baik...ko suke bagi stetmen menakutkan aku..
    .
    .
    tulah pasal..aku bajet kecik, selera je besarrrr punyerrrr..wakakakaka...
    .
    errr...ko siriyes nk jadik pengapit aku..since aku pun tak tau sape nk jadik pengapit aku ni..mklumlah..geng2 seme dh kawen..dh jadi mak buyung...aku je lambat skit..hehehhe...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute