Thursday, February 18, 2010

Home » » jom jenjalan JJ...

jom jenjalan JJ...

salam..
adoiii..
boring gler keje ari ni..
mood raye cine belum abis lagi kot..

aku nk smbung citer n3 semalam ni...
ok..before cuti CNY ari tu kan plan nk pegi Nilai 3..
tp adik mak ndak yg dok kt nilai tu kate nilai 3 tutup smpai ari selasa..
hahahhaancusss program aku...
sudahnye cuti 4 ari tu aku abihkan dgn duduk diam2 kt umah sambil kemas mane2 yg dah bersawang tu...huhu..

hari ahad tengahari kuar mkn ngan en As..
pastu dah tak tau nk pegi mane..
adoii..boring2..
pastu terus dpt idea ajak en As pegi JJ wangsa maju..
bkn nk shopping...
pegi JJ semata2 nk buat J card je..
pastu terus balik..boleh cam tu?
tp en As suke pasal parking free bile guna J card tu..haha..

en As tnye knape pilih design bung ros ni..ntah..aku pun tak tau knape..hahah..
.
isnin esoknye...
kitorang ingat nk pegi mkn kt area sentul..
pusing pnye pusing, seme kedai tutup lagi..
hai..pening kepala..
klu ade kedai yg bukak pun, ramai org..penuh smpai keluar kedai..

pastu en As ajak mkn kt JJ je..
hai..dh berturut2 pegi JJ ni..
tau lah JJ belakang umah je..huhu..jgn percaya plak..
takdelah belakang umah..tp dekat je lah ngan umah aku..
kebetulan cuti2 tak ramai org, kitorang park kete dkt gler ngan pintu masuk JJ tu..heheh..
takde pusing2 dah..terus je menonong kt food court..
org tgh laporr..gitulah gaye nye..
so nilah hasil tangkapan utk perut kitorang tengahari tuh..

ni utk aku..yee mee sizzling..tp tak macam kt carre4 sbb tak de telor mate..huhu..aku suke yg macam tu..rase lazat dia lain macam..sehingga menjilat kuali..hahha..ok2..acah je..tp yg mcm ni pun dh sedap dah bagi aku..licinnnn...

yg ni utk en As..nasi goreng nyonya..name tak bleh tahan..en As kate amoi2 leng loi dh balik cuti raye cine, tu sbb la tggl nyonya je kt sini..hampehhh je..harga pun tak bleh tahan mahal..mcm ni pun rm 6 inggit..adoyaiii..kalau aku yg goreng agaknye lagi sedap kot...tp tu 'kalau' la...hahha..

ok..dah kenyang jom jalan2 pusing2 JJ time tak de org nih...pastu masuk FOS rembat tshirt bodo satu seploh inggit, dah jom kite balik..hahah..

lagi sekali en As suke..parking free...ntah pa pe..adoiii...:D

3 comments:

  1. kalo ari biasa kat foodcourt tu sesak bangetkan. jj au best gak, byk tempat makan.

    ReplyDelete
  2. -->juliet

    tulah..aku tak penah smpai lagi jj au tu..tp org kate kecik skit ehhh...nnt nk pegi ushar la...hehhe..

    ReplyDelete
  3. JJ card akak same ngan hajar... bunga rose...

    betul k.linda nilai3 tutup sampai hr selasa.. hajar pun g sana hr rabu hr tu... masa on the way nak g rumah kakak hajar...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute