Monday, February 8, 2010

Home » » misi² berikutnye...:)

misi² berikutnye...:)

salam...
lega pale hotak aku nih...
dh siap segala report2 bos nk wat masuk meeting..
klu nk, tak nyempat2..
ingat staff diorang ni robocop ke hape...

ok2...
aku nk citer pasal misi no. 2 aku balik kg ari tuh..
mlm tu aku ngan mama aku pegi umah mak andam ni..
NONI namenye..
dia ni satu kelas ngan aku mase aku form 4 dulu..
kirenya baik jgk la..
ok..mase sampai tu dia tgh siapkan sorg pengantin pompuan ni..
lps isyak nk akad nikah...
hurmmm..comei je org nye...
pengantin laki pun ganteng...hahaha...

sambil2 tu aku ngan mama aku dok belek2 album gmbar pengantin yg mmg bersepah kt umah Noni ni...
adelah 2 3 keping gmbar adik aku dlm album tuh..
jadi model lah pulak...
sbb dua dua adik pompuan aku guna khidmat Noni ni..

pastu bincang2 ngan Noni ni...tnye itu..tnye ini...begitu begini...
termasuk lah harge pakej ye...itu wajib kan...
pastu aku ckp kaler tema nnt kaler oren+hitam+putih skit2..
memula takut jgk kan..
takut la noni kate mcm pelik je gabungan kaler tu..
nasib baik dia kate ok...
dn yg paling penting, dia belum ade lagi koleksi baju pengantin kaler hitam oren...
kirenye aku 1st time la...
makanya noni akan buat baju baru utk aku...
hoyyayyyy...aku sukerrrr....huhuhu...

pastu bab baju akad nikah plak...
noni kate dua dua adik pompuan aku pakai putih,
so dia nk aku pakai kaler krim lah pulak..
dan yg bestnye lagi, dia nk wt yg baru jgk...
huhu...aku sukerrr...

kirenya perbincangan mlm tu positif stakat ni..
harap2 biar la positif smpai settle majlis nnt ye...
aminnn...

total pakej RM1500 sbb noni kate dh dua adik aku gune dia sbgai mak andam..
so, along korang dpt diskaun ye...
sile jgn marah...heheh...
next n3 nnt aku list kan ape yg include dlm pakej RM1500 tu ye...

ok..settle bab mak andam..
satu lagi misi aku ari tu ialah....
mama aku nk langsir baruuuuu...
huhuhu...haruuuu...
nasib baik tak mintak tukar satu rumah..
mama kate nk tukar smpai umah tgh je...
yg bhgian dapur tak payah...
hahha..selamat duit akuuu...
insyaAllah cuti raye cine ni nk pegi nilai 3 kot..
nk tengok2..nk jengok2...
klu harge dalam bajet ekonomi rumah tngga aku ng en As, harus lah terus rembat...

oklah..sekian..:)

3 comments:

  1. "makcik, takkan tukar langsir je? Tak happening ler".eheheheh

    ReplyDelete
  2. -->juliet

    hahaha..tukar langsir tu je dah buat aku pening...huhuhu...mmg tak happening la kan...:)

    ReplyDelete
  3. tema oren + itam ek wedding k.linda nanti.. mesti berseri2kan... :)

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute