Saturday, March 6, 2010

Home » » bakul kertas hakue...:p

bakul kertas hakue...:p

salam

tetiba mcm nk update pasal bakul kertas surat kabar aku ni la..
rase2 nye aku mcm tak penah lagi citer pasal bakul aku ni..
yg aku buat utk sue dulu adelah..
lagipun td terbace n3 dayu pasal bakul ketas ni..
tu yg aku pun nk post pasal ni jgk...hehe..

mmg mase memula tgk bakul ketas ni rse mcm...alamak berbelit2 ni boleh ke aku buat ni..tp bile dh buat...alahai...senang nye..yg penting kena rajin je..bukan rajin ape..rajin melilit paper tu..part ni kene rajin sikit la..hehe...nk tgk cara gulung paper tu boleh tgk kt sini...

tp yg aku buat utk bulan 10 ni lain sikit la patern dia..saje wt bakul besor sikit..kengkonon nk ganti paper bag utk goodies la nih...cadang nye ari tu nk wat 50 jer..tp macam terlebih je tu..aku pun tak sure sgt dah bape bijik bakul yg aku dh buat...dah lame tak kire..sikit je lagi dh nk abih gulungan paper tu..

see..ni contoh yg dah siap ade tangkai la...pastu yg dah syelek tu Sue punye..dia dpat mase kenduri sape tah..aku pinjam wat contoh...heheh...

abaikan kesemakan ruang tamu umah aku tuh...huhu...kalau tak salah bantal kecik kaler biru tu bantal bucuk Sue...huhu...sori Sue...

ni yg belum ade tangkai lagi...mmg kebanyakkan belum ade tangkai lagi pun..nnt bile dah siap seme baru nk buat tangkai..
pas ni pulak aku kene pikir kos nk meng syelek bende alah ni seme...adoii..kopak duit hakue...huhu...

ok..sekian...mekasih sudi bace...:)

3 comments:

  1. buat lebih bakul tu takpe... jgn terkurang..

    .
    .



    errr... lebih byk2 lg elok... boleh bg kat aku... takyah aku susah nak buat nanti..


    hikkkssss ;D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute