Wednesday, March 17, 2010

Home » » dah cuak sikit..:O

dah cuak sikit..:O


salam...

alamak aii...
cuak aku tengok ticker aku tu..
semalam ade lagi 7 bulan ++..
ari ni dah 6 bulan ++..
sile takut wahai linda..huhu..

ok..meh nk citer skit..
dr 1st time jumpe Noni aka mak andam aku ari tu sampai la ke hari ni, aku tak de call2, tnye2 ape lagi email2 ngn dia..bukan ape..aku malas la nk kaco dia..nnt ape plak kate dia..nnt dia ingat aku tak percaye kt dia, tak pun dia ingat aku tak sabor2 nk kawen, dan yg paling teruk campur sadis kalau dia lupe nk buat baju2 tu..oiii..tak ke haru tu..huhu..baik tak aku..ces poyo..tapi tulah..takut jgk kan..manelah tau tetibe jadik pa pe kt baju2 aku tu..kang ade yg sanding pakai seluar jeans ng tshirt kang..tak pasal2 jadik cover depan Metro...ya Allah..mintak di jauhkan..

ok..dh cakap ng en As bulan 4 ni mesti balik kampung..nk pegi jengah tak pun pegi terjah mak andam..saje nk tengok ape progres skrg kan..bawak la buah buahan sikit..perlu ke?huhu..

ok..memandangkan aku mmg zero pasal design2 baju, zero pasal jenis2 kain yg mmg berlambak kt luar sana, aku mmg serahkan bulat2 pd mak andam aku..so nye mestilah harapkan yg elok2, yg cantik2 pada pandangan mate aku kan..di ulang..pada pandangan mata aku...walau pun tak vasss mcm baju pengantin2 lain, aku redha jelah...

:)

1 comment:

  1. Insyaallah.. harap2 la sumernyer ok & memuaskan... ;d

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute