Monday, March 22, 2010

Home » » sape pengapit aku???

sape pengapit aku???

salam..

aku nk tulis pasal pengapit plak ari ni..
sebab ape??
sebab aku tak tau lagi sape bakal pengapit aku time majlis aku nnt..
bole??

masalah berpunca...acewahh..ayat tak bleh tahan...
ok2..stret to da point..
ni seme sebab kebanyakan sahabat2 baik aku kawen awal sgt...
ehh..ke aku yg kawen lewat sgt..
so nye..skrg ni ari2 dok pikir sape la aku nk lantik jadik pengapit aku nnt..

Ajen dh kawen...anak tgh membesar..
Aen dah kawen..dh ada baby dh pun...
Sue pun dh kawen..potensi nk ada ank tinggi nih..heheh..sori Sue..
Daha comel sgt..ke aku yg tinggi benor ni...
Syikin je yg tggl...errr...yg ni potensi aku nk ambik jadik pengapit tinggi ni..
Kin, boleh tak ko jadik pengapit aku nnt..?
hehe..tu je nk ckp sebenarnye..

ha tu yg berbaju putih tu lah syikin...
ari tuh dh jadik pengapit Sue..

ermmm..boleh tak aku consider hal pangapit ni dh settle..?confiden je syikin dh setuju...heheh..
tp tu baru satu majlis...majlis bertandang nnt sape plak yg nk jadik pengapit aku...
adoii..

Pengapit en As aku tak kisah sgt..
bersusun kawan2 dia yg nk jadik pengapit..
tp mesti lah yg betul2 best frend en As pilih..
Dido namenye..
baik orgnye..kalau bercakap ngan aku, tak penah ber 'aku kau'..
mesti bahasakan diri dia 'orang'...
padahal dia sama umur je ngan en As tu...
takde pulak gmbar dia..takpe nnt aku curi2 snap..hehe..

oklah..ni je utk ari ni..len kali aku merapu lagi..cess..mcm pantun plak..:)

4 comments:

  1. syikin mst naknye....cube tanya...
    potensi ada anak...he he he...amin...kita doa sama2 yer...ehh nape aku tak da pic tue...

    ReplyDelete
  2. --> Sue

    tulah..harap2 syikin nak la..nnt aku try tnye dia..heheh..

    ko nk ke pic ni..meh la amik..

    ReplyDelete
  3. jadi pengapit ada bayaran tak ? ehehehehe

    ReplyDelete
  4. -->juliet

    uit..ni dh mcm pengapit upahan dh ni..tak de lah smpai bagi upah, tp nnt insyallah adelah somthing nk bgi kt pengapit..tgh pikir ni nk bagi ape..nk bagi ape yekk??

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute