Friday, March 5, 2010

Home » sesaje nk update...:P

sesaje nk update...:P

salam..
skrg dh pukul 6 ptg..
tp still kt opis lagi..
tgh tggu en As dtg jemput..
adehhh..giler berjanggut..jalan mesti jem ujan2 ni kan..

sementara tu meh aku mengarut kt sini dulu..
saje2 gatal tgn amik gambar pc aku kt opis ni..
tgk lah wall paper aku tu..
penuh maksud tersirat tu..
heheh...
pastu perasan tak ade ticker kt situ..
mmg saje aku letak kt desktop bagi sentiase takut...
hahaha...bukan la...bg selalu ingat yg aku ni dh tak lame lagi dah nk idop secara solo or bujangan...hehe...
tgk lorong kecik tu..penuh maksud tersirat tu..tak nampak kan ticker aku tu..
meh sini..zooom skit...same je mcm kt dlm blog aku tu..malas nk buat bnyk kali...
ok..ni je buat kali ni..sekian terima kasih...:D

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute