Tuesday, March 9, 2010

Home » » tulun hakue...:p

tulun hakue...:p

salam..
nk jerit boleh tak...
tp kang terkejut plak bos kecik botak aku tu..
tetibe je staff dia ni menjerit..
sawan ke ape..
huhu..

bkn ape sebenornye..
td baru lps bace blog yg aku search secara rambang..
saje aku search pasal gift yg diorang bagi time kawen diorang...
perghh..pengsan jap...
takut weh..tp yelah..diorang bagi ikut kemampuan diorng la kan..
bkn gune duit aku pun...

so nye..
aku ni pun konon2 nk pening kepala la sikit2..
sbb tak tau nk bagi gift ape kt tetamu majlis aku nnt..
kt kedai mmg la bersepah..
mcm2 jenis..mcm2 bentuk..
yg menarik..tertarik ko mmg da bombbb la kan..
tp aku klu ikut mcm tu, alamatnye aku la yg kene bombb kang..
naya je...

puas la aku dok pikir2..
ape la aku nk kasi kt deme2 yg dtg nnt..
klu ikutkan hati yg poyo ni seme aku nk DIY..
cehhh..
bunga telor nk diy
bunga dulang nk diy
kotak kecik2 yg boleh letak gula2 tu pun aku nk diy
mcm2 lagi lah..
segala mak nenek aku nk diy..

tu seme angan2 minah jenin je aku rase tu..
aku takut jadik hot hot chicken shit je nnt..
adehhh..

contohnye mcm semalam..
lps balik keje tu aku terus pegi mkn ng en As..
pastu otw balik singgah jap kedai buku kt gombak tu..
ala..yg sebaris ngan ong tai kim tu..
konon nk beli ketas nk buat kotak tu lah kan..
tnye adik yg jage kaunter tu..
ketas yg tebal skit dr A4 tu ade tak?
1 ream rege dia bape inggit..
pastu adik tu jwb..
ade...tp jual selai2..yg dlm ream takde..

see..mcm tak nk bagi je aku buat kotak tu..
tp en As kate nnt kite pegi carik kedai buku lain plak...
halllamakkk....

moral citer ni adelah...
aku teringin nk buat...tp malas...
aku malas..tp teringin nk buat..
bole?
:D

7 comments:

  1. kalo gi kat nilai 3 tu mcm2 ada yer utk bagi kat tetamu. ikut kemampuan, jgn sok anak 3 tapi hutang kawen tak abis.

    ReplyDelete
  2. kat kedai buku mmd jual sekeping2 leenda..

    cer survey kat pemborong kertas.. yg kat brickfield tu ke yg dekat ngn sek MGS tu..

    ReplyDelete
  3. -->juliet

    tulah pasal...itu la yg buat bajet panjang berjela..

    ReplyDelete
  4. betul la k.linda.. kat nilai 3 mcm2 ade jual untuk bg kat tetamu... lau beli banyak sure dpt harga murah...

    ReplyDelete
  5. kira jgn tak kira...
    jgn buat lg lebih bajet berbanding beli udah la ye

    ReplyDelete
  6. -->cikin

    ooo...mmg cam tu ehh...ok2..tp nk ke en As pegi brickfields tu...adehhh...kt jalan tar ade tak ehh...

    -->hajar

    kat sane mmg bnyk bende yg bleh buat kite rambang mate...sedia duit jerk...

    -->KTS

    ye..ye..baik chikguuuu...:P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute