Friday, April 30, 2010

Home » » heiiiiiiii..........

heiiiiiiii..........


**from en gugel**

salam...
aku tgh bengang ni...
bengang sangat²...
apsal gaji tak kuar² lagi nih..

lagi aku tambah bengang bile dgr² khabar angin diorg hold dulu gaji staff sebab diorg syak ade bebarapa staff nk benti keje cam tuh je..
so...ape motifnye hold gaji staff yg still nk keje lagi ni..
ape kejadahnye kan...
bikin gua panazzzz je...
haaa..kan aku dh marah...

bab² gaji ni jgn wat memain...
bnyk bende tergendala pasal duit...
yg bujang² tu takpelah kot..
ape kesahnye yg dh berkeluarga tu...
ape kesahnye yg nk membina keluarga mcm aku ni..
huhu...

tolong lah..
tolong la jgn memperlakukan kami begini...
tolong la jgn bagi aku mkn megi lagi ari nih...
muahahhaha....kesian aku kan...

sekian...time kasih sbb sudi bace n3 merapu aku ni...:D

3 comments:

  1. bahaya makan megi selalu2 weiyhhh...


    .
    .


    cuba tukar mkn biskut lemak plak..

    :D


    .
    .
    sabar.. sabar.. aku paham perasaan ko.. sebab

    .
    .
    .


    .
    .


    uwaaaaaaaaaaa... gaji aku pun tak kuar lagi.. errr... lupa! gaji aku mmg kuar 5hb setiap bulan :D

    ReplyDelete
  2. -->KTS

    sebenarnye ko nk bagitau ari ni ko gaji kan...huhu..
    .
    .
    Big Mc satu....
    .
    .
    :D

    ReplyDelete
  3. dah masuk ker gajinyer k.linda.. berape hb baru masuk???

    betul la cian kat staff yang berfamily kan lau gaji lambat masuk...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute