Thursday, April 29, 2010

Home » » update bakul kertas aku...

update bakul kertas aku...

salam..
saje nk update pasal bakul kertas aku tuh..
aku dh siapkan dia punye tangkai..
alhamdulillah..
settle satu keje...
ade lagi berpuluh puluh keje lagi..
huhu...

sambil² buat tangkai bakul tu, sempat la aku kire balik bape sebenarnye total bakul yg aku buat tu..
humanggg aiiii...
sekali sampai 101 ketul daa...
konon dulu mase memula buat bajet nk cukup kan 50 ketul je..
tup² sampai 101 ketul plak..
adoiii...bape tin syelek aku kena beli ni...

lame sehhh aku nk siapkan bakul² ni..
aku start menggulung paper ni dr bulan 10 thn 2009 lagi tau..
pastu aku start buat sikit² la..
yelah..aku bukan jenis suke hadap sesuatu mende tu lame²..
cepat boring...
nasib baik ngan en As aku tak boring...
walaupun dh lama aku hadap dia...
muaahhahaha...

oklah..sekian..mekasih sudi bace...:D

5 comments:

  1. wahh rajinya buat bakul ni..senang ke?

    ReplyDelete
  2. --> juliet

    macih.. rajin tak rajin sgt pun..tp sbb dah tau buat, tu yg buat jgk skit..heheh...

    --> farah

    ermmm..nk kate senang sgt, nmpk mcm eksyen plak..tp klu nk try buat bleh tgk balik n3 lps under label 'diy'...

    ReplyDelete
  3. rajinnyer k.linda... chaiyok laaaaa...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute