Wednesday, May 26, 2010

Home » » 26 mei 1982...

26 mei 1982...

salam..
hari ni aku hepi..
sebab??
28 tahun yg lepas aku dilahirkan..
pada hari rabu same mcm ari ni jgk..
pada pukul 11.00 pagi..
kt kampung aku..
felda kg. awah, temerloh...
pahang..

**ihsan pakcik gugel**

aku nk ucapkan bebanyak time kasih kt seme yg wish besday kt aku...
time kasih ye korang...
tak lupe pd en As..
sanggup la pulak main PS sampai pukul 12 mlm td semata2 nk jadik org pertame yg wish...
padahal aku dh membuta awal2 lagi..huhu..

tapikan dalam ramai2 yg antar msg wish besday tadi kan..
msg form my mama paling syahdu sekali...tetibe rase mcm ade air panas je kt ujung mate ni...
huhu..sedih...

dan yang paling penting...
ni last sambut besday sebagai anak dara pakcik malek...
insyaAllah tahun depan kalau panjang umur, tetap sebagai anak pakcik malek jgk, tapi dah pegang title isteri...
uikksss...tetibe seram sejuk...
:D

9 comments:

  1. patut dapat hadiah kamera aritu ye :P

    moga panjang umur murah rezeki
    selamat hari lahir

    ReplyDelete
  2. -->juliet

    ha'ahh..tp sendiri simpan duit, sendiri beli...hahaha..hadiah utk diri sendiri...:D

    ReplyDelete
  3. happy besday....

    .
    .

    tak samalah kita... apakah?? mengarut sungguh arini.. abaikan eh



    psssttt.. bukan siti nurhaliza lahir kat kg awah ke??

    ReplyDelete
  4. -->farah

    tenkiu..dah bertambah umur ku ini..heehheh..

    ReplyDelete
  5. -->KTS

    time kasih cik KTS..
    .
    .
    ape yg tak same ni...cube xplain sikit..
    .
    .
    ye..mmg siti nurhaliza lahir kt kg awah, tp dia kt kg awah luar, aku kg awah felda..
    .
    .
    sbb tu aku suke siti..hehehhe..org kg lah katekan...wawawawawa...

    ReplyDelete
  6. tadi dah ucap kat FB.. skang hajar nak ucap kat blog pulak....

    HAPPY BESDAY K.LINDA... SEMOGA CERIA2 SELALU, MURAH REZEKI & BERBAHAGIA DISAMPING INSAN2 TERSAYANG & JADI BAKAL ISTERI YANG BAIK KEPADA BAKAL SUAMI (EN AS)... AMIN...

    ReplyDelete
  7. ammvoiii sonoknyerr nak kawen tewww.. ehehe

    ReplyDelete
  8. --hajar

    time kasih hajar...k.linda ter speechless ni..hehhe..nyway..mekasih tau doa kt k.linda..:D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute