Thursday, June 24, 2010

Home » » achik..dah selamat operate...

achik..dah selamat operate...

salam...


**kidnap dr fesbuk dia...hehhe..**

dah tengok gambar tu..?
ni bukan gambar aku ye...
harap maklum..
itu adik aku yg no. 4..
motif letak gambar ni...?
saje je..
kate dalam mood kawen² ni...
hehehe...

ok²..
sebenarnya nk bagitau pasal adik aku yg ni baru je lepas operation keluarkan tiroid..
sekarang ni ade kt hospital putrajaya nun..
tadi call adik ipar aku tanye mcm mane keadaan dia..
alhamdulillah..seme ok..
dia pun tgh tido tu..

semalam adik aku ni ade msg aku..
ckp dia takut jgk sebenarnya...
aku bagitau dia operatation kecik je tuh..
maybe ade parut skit la kt leher nnt..
tapi kan jauh daripada perut...
ape nk risau...
hehhehe..
boleh ke cakap macam tu??

pastu seronok bukan main lagi...
makan malam tadi hospital bagi makan chicken chop..
tau lah dok wad 1st kelas...
huh..aku ade sikit iri hati di situ..
hahaha..

tp ari ni..langsung tak bleh makan dah...
hehhe..
sabar bnyk2 ye..
esok lusa baik lah luke operation tu..

oklah..tu je..sekian...:D

6 comments:

  1. mau tak takot nak kena operation, sedangkan luka sikt je aku dah jerit2. moga acik cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. --> juliet

    kalau aku pun takut beb..maunye aku nanges2 kang...hehhehe...
    yelah...harap2 camtulah..:D

    ReplyDelete
  3. piwiiiittt.. macam artis plak tgk adik ko


    .


    .
    .


    bulan 10 nanti kakaknya camtu gak ke?? ;D hurmmm .. mari verangan ;P



    .
    .


    cepat2 kuar sepital... gerun tau duk sana.. ai takut yu

    ReplyDelete
  4. hajar doakan semoga adik akak cepat sembuh yer... ;d

    ReplyDelete
  5. --> KTS

    dah..dah..jgn nk verangan lebih2...sikit2 sudahhhh...hehhehe...

    ReplyDelete
  6. --> hajar

    tenkiu hajar...amboiii...hajar on9 dr sabah ehhhh...selamat ber hanimun yer...enjoy ur holiday...:D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute