Friday, June 4, 2010

Home » , » ape plan korang esok...

ape plan korang esok...

salam...
nk tanye..
esok korang cuti buat ape...
msti dh plan baekkk punyerrr...

same lah ngan aku..
plan baekkk punyerrr...
tapi takut jadik gerammm punyerrr...
hahhaha..
kite tgk jelah ape yg jadik...

plan esok pepagi nk pegi carik bahan² nk buat bunga telur..
ade sikit lagi yg takde..
ari tu dh pegi carik..
ade jugak yg tertinggal...
so, b2b out there...kite jumpa di SSF or kedai bunga riben yer...
kalau nmpk sorang bdk pompuan ditemani abg botak beliau, sile buat peace..
itu aku...
heheh..

pastu tghari pegi pasaraya ong tai kim jap..
pasar femes kt gombak nih..
sbb dah janji ngan mak ndak nk sponsor hot dog utk bbq petang sabtu tu..
itu je yg kitorg mampu nk sponsor..
lebih² mmg tak dapat derr...
hahhaha...

**gambar hiasan semate² dr gugel**

ahadnye pulak dah berangan nk syelek bakul kertas surat khabar aku ni..
harap² jadik kenyataan la..
bila dh siap syelek baru boleh deco..deco..deco...
ingat nk ikat riben je kt tepi tangkai tuh..
hurmm..tengok lah mcm mane..

bulan depan dh boleh bawak balik kg..
simpan siap2 kt sane..
kuranglah sikit bersepah umah sewa aku ni..

skrg ni konpius nk syelek kaler ape..
syelek yg cerah mcm contoh tu ke or syelek kasi gelap skit..
pa pe pun tggu jelah hasil dia mcm mane..
aku pun seram nk pikir lebih²..
heheh..

oklah..sekian, time kaseh sudi bace...:D

No comments:

Post a Comment

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute