Friday, June 25, 2010

Home » » dilema....

dilema....

salam..
selamat pagi jumaat..
moga seme sihat ye pagi ni..

ermmm..
pendekkan cerita, pagi semalam aku dapat satu lagi kad kawen..
from kawan satu opis dulu..kt bukit damansara..
tp diorg ni tggl kt area gombak ni jugak..

kad kahwen mereka..ye..aku dh gabra memikirkan hal yg satu ni..

mereka pun ingat aku ng en As bertunang..
see...:)

maya & izzat

ape..tak jelas...?
nah..yg ni cm mane...

diorg mmg panggil aku along...
takde kene mengena dengan ah long bukit beruntung ekk..
hehhehe...

majlis diorg ni mmg ditunggu² oleh aku..
sebab ape..
sebab kawan yg ni pun gune dewan pusat komuniti taman ibu kota tu jugak..
yakni dewan yang sama bakal kitorg gune time majlis bertandang nnt..
bukan lah bermaksud nk mencari silap salah kt mane² time kenduri ni nnt..
cume sekadar nk tengok persiapan, perhiasan, susun atur dan perjalanan majlis diorg nnt..
yang mane elok cantik dipakai, kitorg boleh guna...

lagipun diorg ni mmg kawan yg rapat jugak ape..
en As pun rapat ngan bakal pengantin lelaki tu..
pasal diorg die hard fan manchester united..
hehehhe...

tapi...
ade tapinye...
pade tarikh tu aku maybe ade kt kampung kot..
sebab hari sabtu 3 julai tu family en As nk pegi pahang...
nk hantar duit belanja..
aku...??
ofcoz la ikut same..
aku ng en As tido semalamam kt kg, mama papa dia je balik kl semula..

ahad 4 julai tu pulak adik ipar aku nk buat besday anak dia..
dh janji dh..
so, tak elok la kalau aku mungkir janji tu..
mesti adik ipar aku sedih nnt...

adoiii...
aku serba salah betul nih....
tak best la macam ni...

5 comments:

  1. kalo ko nak pegi kenduri kawen tuh biarlah aku saja yg terima duit belanja dari en.as,ehehehehe.

    ReplyDelete
  2. --> juliet

    hhahahha..ko suke nk silang aku kan...tak mo..tak mo..aku nk duit tuhhhh....hehehe...

    ReplyDelete
  3. klu taknak juliet terima duit takpe.. ko terima duit tu.. tp biar en as ngan aku gi kenduri kawin tu


    amacam?? bijak tak aku... hikksss

    ReplyDelete
  4. --> KTS

    hhhahaha...bijak..bijak...
    **sambil tumbuk2 tgn atas meja**

    hehhehehe...

    ReplyDelete
  5. Salam kunjungan balas...

    Nama bapak kawan asLeenda dlm kad tu, hampir sama nama hubby akak lak...cuma takde Mohd, dan bin nya Mahzan@mohd zin..ejaan lain sikit..hehe.

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute