Friday, June 4, 2010

Home » » door gift...

door gift...

salam...
ari ni nk citer pasal door gift mase wedding nnt..
dah puas aku dok pikir2..
nk letak ape dlm goodies bag nnt..
lompat blog sane..lompat blog sini..
tgk ape yg kamu..kamu...kamu bagi pd tetamu yg dtg..
semenye best2 kan...

pastu dok pikir nk bagi makanan ke cenderahati cute2 yg bnyk kt pasaran skrg ni kan..
lagi2 kalau pegi nilai 3 tu..aisehhh..rambang mata dibuatnye..
tengok yg ni, nak..tengok yg itu..wahhh..cantiknye...
kite cume sediakan ongkos sajokk...

tp..memandangkan aku ni mcm dah takde harapan lagi nk ke sana,
terpakselah lupekan je niat di hati...
so, keluarkan plan B...
bagi gift makanan je...
even aku pun suker kalau ade makanan dlm goodies bag..

tp sebelum tu aku call la my mama kt kampung nun...
tnye otai dulu..mintak restu..hehehe...
boleh ke kalau along tak bagi cenderahati cute2 tu dlm goodies bag nnt..
along nk bagi mkanan je..
coklat moklat je..
my mama kata..ikut mu lah..ari tu ma pegi kenduri anak tuuuuttt pun dpt makanan jgk..lagi la gula2 sebijik je..hikhikhik...

ahahhh..so, konfirm la aku letak coklat je dlm goodies bag nnt..
ekceli dh order dh pun..hahaha..
ari tu ter blogwalking kt satu blog ni..
kak lisa ni dok kt kuantan je..dekat la sikit kan kalau nk ambik by hand...

aku order lolichoc rose ngan oreo choclate dgn best price kak lisa bagi..hehehe..aku sukerrrr...
dah bayar deposit sikit..ekceli kak lisa kate tak payah nk bayar deposit2 bagai..tapi aku nk bayar jgk...sikit pun takpelah..at least nnt takdelah nmpk mcm bnyk sgt balance yg aku kena bayar..huhu...

meh aku tepek sikit sample2 coklat dr blog kak lisa ni..
korang layan jelah ekk...




**seme gambar kredit to kak Lisa**
dah settle satu babak..haihhh...bnyk babak lagi pembikinan filem kawen2 aku nih...muahhaha...
ye..aku dh mereng...huhu...
sekian..time kaseh sudi bace n3 merapu meraban aku nih...
:D

7 comments:

  1. along.....erra minat oreo....comel la cokelt2 tuh....hihihi.....nak semua leh...hihihi...

    ReplyDelete
  2. tolong simpan satu goodies bag utk aku yer,,ermmm,nyum,nyum.

    ReplyDelete
  3. -->erra

    boleh jek..jemput dtg umah along nnt ekkk..insyaAllah boleh dpt coklat moklat tu..
    hehhe..

    ReplyDelete
  4. -->juliet

    ermmm..insyaallah...dtg umah yer...:D

    ReplyDelete
  5. -->farah

    kan..poket pun kene cumil jgk..huhu...:D
    .
    .
    farah pun bagi coklat jgk as wedding gift kan..

    ReplyDelete
  6. ok...kalo chenya bg dtg..hihihi....erm...bestnye...mcm nak balik kmpg jew....erra x dew kmpg....huhuhu...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute