Monday, June 21, 2010

Home » » selamat pengantin baru...

selamat pengantin baru...

tarikh : 19-06-2010
venue : dewan warisan, kl
time : 8pm - abih majlis tak tau pukul brape...kitorg balik pukul 11 pm tu still ramai lagi tetamu..
aku tak tau nk start citer dr mane..
layan jelah gmbar² yg tak seberape ni...
hehe..

pengapit lelaki muke dh letih nk senyum...dia jgk la bakal pengapit en As nnt..haha...

gambar kenangan ng bdk² gombak..ni baru suku je ni..

aku yg tersepit kt belakang en As...cis..
en As nk enterprame lebihhh...
hehhehe...

paper bag...

suke lampu kecik² yg kt atas meja beradap diorg...hurmmmm...

kesimpulan:
majlis kawen ni simple je...
tp meriah giler..
ramainye tetamu sebab diorg buat satu majlis je...
sampaikan kena beratur panjang nk amik makanan..

pa pe pun selamat pengantin baru kpd 'petak' n isteri..
semoga ikatan perkahwinan korang kekal bahagia hingga ke akhir hayat...
cepat² dapat baby ekk...
:D

6 comments:

  1. cantik kaler baju pengantin. Oh! lampu2 itu, memang cantik, ok, aku pon dah dapat idea,eheheehe.

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru to pasangan pengantin... ;d

    ReplyDelete
  3. --> juliet

    ade pa pe yg aku terlepas pandang ke ni..ko tgh carik idea utk ape ni..heheh..

    -->hajar

    time kasih hajar..(on behalf)
    heheh..

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru...

    hihihi....gambo kite ngan cik abe kite pn adew gak...

    anway...along mcm moody je mlm tu...cian along tgk perangai en. as tu..hihi..biasala...kalo dah jumpe kwn2...jd lain mcm skit...kikiki...jgn mare...

    ReplyDelete
  5. -->erra

    heheh..biaselah tu..lagipun time tu along sebenarnye mmg dh ngnatuk giler..bleh pulak As tu ke hulu ke hilir..tak cakap plak tu..mmg la along angin..
    .
    .
    As pun dh paham sgt dh..nasib baik pandai nk pujuk balik..hahahha...

    ReplyDelete
  6. untungnya badan.....dpt dipujuk...huhuhu....erra kalo majuk...erra yg pujuk diri sendiri...huhuhu....ermmmm....

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute