Monday, June 14, 2010

Home » » seram tak...?

seram tak...?

salam..

td jalan2 kt fb kengkawan sekolah dulu..
pastu terstop kt page sorang member mase sekolah menengah dulu..
jailani ibrahim aka jai
tau ape yg buat aku ter stop??
korang tgk la gmbor tu..
adehhh...

sumber : fesbuk beliau..

tak ke seram tu..
jai kate dia pun tak tau nape jadi cam tu..
tangan dh ketar2 katenye...
anyway..tahniah jai..
selamat pengantin baru..
sorry tak dapat dtg majlis ko ari tu..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...
aminnn...

aku pulak yg seram skrg ni..
manelah tau......
hoh..mintak simpang la..
nk suruh en As prektis la..
tp nk prektis mcm mane...
huhu...:D

5 comments:

  1. haaaaiiiipppp

    .
    .


    mana bole prektis2 klu belum sah


    .
    .

    tetiba aku pun teringin..

    hihihi...

    ReplyDelete
  2. --> KTS

    ha tulah...
    .
    .
    takpelah..nnt aku suruh en As prektis kt teddy bear aku ni jelah...hehhehe..
    .
    .
    haiiipppp..
    .
    .
    ko pun selagi belum sah tak bleh prektis2 tau...hehhehe

    ReplyDelete
  3. hehehe... tengah seram ekk kak... xsabar nak tgk pic akak nikah nanti... lalala...

    ReplyDelete
  4. hahaha...seram..?? besh ape...heheheh.. tapi...jangan lar letak tangan macam tu..letak kat dagu cukup... baru nampak muker biler amik gambar nanti... :p

    ReplyDelete
  5. -->hajar

    takdelah seram mane pun..tp risau je..buatnye en As pun parkinson mase ni, tak ke naye je..mau nye gelak guling2 k.linda nnt...hhhehe..

    -->aty_fared

    hai..itu yg nk suruh en As prektis kt teddy bear dulu tu...hehe..takut la jugak kan..:D

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute