Wednesday, June 2, 2010

Home » » shikin & nina...i'm sorry...:(

shikin & nina...i'm sorry...:(

salam pagi ari rabu...
sihat ke seme yg tgh bace n3 ni..
cehhh..bajet mcm ramai je yg bace...
ari ni nk story pasal majlis² kenduri kawen yg mmg aku tak dapat pegi atas sebab² yg tak boleh dielakkan...
sedey mmg la sedey sbb dua dua yg nk kawen ni house mate aku time studi dulu...
ingat lagi time study dulu..mkn sesama..tido pun sesama..pegi tasik amik angin sesama..pegi 7 eleven beli slurpee pun sesama...pendek kate seme nk buat sesama lah..

ni kad² kawen yg aku dpt dr diorg ni..yg putih tu dr nina and yg gold tu dr syikin...

maslinda & keluarga..mmg sah konfirm en As tak bleh ikut..hahahha...errrr..mcm tu ke..heheh..
tgk address skit..haaa tu diaaa....pendang, kedah nun....huhu..sorry nina..aku tak bleh dtg majlis ko..
linda & bf & keluarga...haaa..yg ni en As bleh ikut..hahaha...yg ni pun kt utara jugak..kt bandar baharu, perak..sorry kin, aku tak bleh dtg kenduri kawen ko...ko tak marah kan..nnt aku kirim hadiah besarrrr punyerrr kt ko..boleh??
.
kepada sahabat² ku, nina ngan shikin, selamat pengantin baru..aku doakan semoga kalian berbahagia berkekalan hingga ke akhir hayat..nnt cepat2 dapat baby ok..hikhikhik...:D

4 comments:

  1. -->farah

    ha..tulah..kad LH Creative punye..
    emboss punye kad..cantik kan..

    ReplyDelete
  2. nak ikuuuuuuuuuuuuuuut

    .
    .




    errr.. bukan nak ikut gi kenduri kawin,


    tapi nak ikut KAWIN


    .
    .

    hahahaha... nmpk sgt dah gatal. :D

    ReplyDelete
  3. -->KTS

    hahhaa...nampak gayenye mcm dah patut pun ko ikut kawen ni dik..hehehe..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute