Monday, July 19, 2010

Home » , » Am Assurance tournament futsal...

Am Assurance tournament futsal...

salam...
ni citer basi..
10/07/2010 ari tu..hehe..
tapi still nk tempek jugak kt blog merapu aku ni..

en As ade tournament futsal..
company dia buat..
main dekat Segambut..
nasib baik dekat je...
pepagi sebelum pegi tu singgah dulu beli kuih ngan mihun utk breakfast..
tak tau pulak company dia dah sediakan makan minum..
kalau tau, tak payah beli..jimat duit..hehe..
muke hepi lepas menang 2 kali..
dari kanan : en As, emy, along, abg tak ingat name..heheh..
diorang main liga..
dah menang 2 kali, pastu masuk peringkat kalah mati..
kalau dah merenung jauh macam ni, korang boleh teka la kot..
mestilah kalah..hehhe...
along tgh cover muka lepas kalah..hehe..
takpelah janji enjoy kan..
boleh lupe sekejap masalah2 kerja kan..
tu je nk citer..hehhe..
pastu tengok pulak gambar budak ni..
ape yang dia bengang sangat pun aku tak tau..
aku tak tersengaja ter snap..
hehhehe..

tenkiu sudi bace n3 merapu aku ni..
peace...

3 comments:

  1. adat permainan, ada kalah, ada menang... seperti juga hidup ini.. ada masanya suka.. ada masanya duka..
    hadapi dgn senyuman..

    kalah tak bererti kalah selama2nya...

    tp klu mmg kalah memanjang, errr... silalah mandi bunga bawah jambatan...





    yang benar,
    pakar MOTIBASI


    :P
    :P
    :P

    ReplyDelete
  2. hadiah tak menarik tu sebab en.as sesaje buat kalah,ehehehe

    ReplyDelete
  3. ade2 jelah korang ni..tadi ingat mmg pakar motivasi betul2 dtg komen..rupe2nye pakar motibasi daaa....
    hhehhee...

    hhaahhh..ko juliet..suke no backup en As ehhhh...hehehhe...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute