Monday, July 19, 2010

Home » » Award lagi...:)

Award lagi...:)

salam..
dapat award lagi..
ni dari puan farah pulak..
tenkiu yer puan farah sudi pass award ni..
tp kene jawab soalan dululah ekk..


soklan2nya:
1. apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu
~ dan sebenarnya...semusim rindu...~ masa mula2 buat blog ni lagu Yuna tu tgh glamer..aku pun suka lagu tu..semusim rindu tu pulak tajuk novel yang mula2 en As belikan utk aku..dulu aku hantu novel..sekarang tidak lagi..bace 2, 3 page dah lentok..huhu..

2.ape nama URL blog dan dari mana datangnya nama itu
~ asleenda.blogspot.com~ asleenda ni mmg tredemark aku ngan en As dah lame dah..mula2 kawan dulu dh guna name ni..kalau beli keychain ke ape ke mesti nak tulis asleenda..as for en As..leenda for aku..name aku kan linda..and aku memang tak sangka pulak URL asleenda still available..aku suke giler time tu...huhu..

3. ape method dalam penulisan anda:
~ caca marba~ macam2 ade dalam blog aku ni and ikut situasi semasa..kalau sekarang ni otw nk kahwin, ade lah sikit2 citer pasal preparation aku..nanti dah kahwin ade pulak citer pasal anak2 pulak..tak gitu..hehe..

4. pernah rasa nak hapuskan blog?sebab musabab
~ setakat ni belum terlintas lagi nak hapuskan blog ni..sayang oooooo..blog ni dah macam e- diary aku dah..seme aku sumbat kat dalam ni..nanti biler dah tua, bleh la bace balik ape aku dah tulis kt sini..walau pun aku tau aku ni banyak merapu je kt sini...hehehe...

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda:
~ pernah ~ adik2 aku yg celik2 IT n sepupu aku yg celik IT jugak..hhahhaha..

6. ape perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik
~ alahai..lantak lah deme..ade kite kesah??? blog kite..suke hati kite lah kan..

7. bila blog anda diberanakkan?
~ 30/4/2009 ~ baru setahun lebih je...banyak lagi nk kene belajar ngan otai2 blogger yg lain..

8. siapa orang pertama yang tahu anda ada blog
~ kak CT ~ kakak ofis yang duduk belakang aku...hehehe...pastu baru lah en As...

9. perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda di sekolah
~ alamak dah lame tinggalkan alam persekolahan..spm pun tahun 1999..sape same batch ngan aku angkat kening cepat...hehhehe...

10. 10 orang seterusnya akan di tag
~ tak mo tag sape2...hehheh..aku kedekut ari ni..sebab sakit perut...boleh??

2 comments:

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute