Wednesday, July 7, 2010

Home » » kek coklat...:D

kek coklat...:D

salam..
saje nk wat n3 ni..
pagi tadi dapat makan breakfast kek coklat ber stoberi..
hehe..
kakak satu opis ng aku ni ha..
1st time katenye nk buat kek spesel utk besday anak lelaki nan seorang tu..

dapat jugak lah aku merase kan..
nk harap aku yg buat sendiri entah ke bile..

nnt lepas kahwin kena belajar buat kek2 ni..
nnt nk celebrate besday husband ke anak2 ke..senang..bakar sendiri je..
tak yah susah2 nk pegi beli..
cehhh..kalau bab berangan aku mmg nombor satu..
hehhe..

tapi sebelum belajar buat kek ni kena lah ade perkakasan nye dulu..
errrr...hadiah kahwin nanti nk request oven sebijik bolehh???
pleaseeee...
hehe...:D

4 comments:

  1. sedapnye choc cake...terliur dah ni..hehe

    ReplyDelete
  2. nanti bila dah dpt oven sebijik, bolela ko buatkan kek coklat 5 biji utk aku eh


    .
    .

    terima kasih..


    errr.. tapi taknak yg habgus tau :P

    ReplyDelete
  3. --> zeila

    hai..terliur ekkk..dh habis la wak..hehhe..

    --> KTS

    boleh je..selalu2 lah singgah umah aku nnt..hehhe..

    --> KTS

    hah lalat??
    ooooo..ralat...
    heheheh...

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute