Thursday, July 22, 2010

Home » » kena tukar lagi...

kena tukar lagi...

salam..
tadi..baru jap tadi..
bukak blog terkejut ade bende alah ape ntah kt layout aku ni..
ape ntah nk panggil benda alah ni..
bukan ape pun..
nampak tak yang ada arrow merah tu..

nampak tak..??
tak nampak ehh..
takpe2..takyah susah2 nk klik untuk tumbesaran..
aku dh crop supaya senang korang nampak..
heheh..
baik tak aku..

tu namenya dia suruh tukar cat baru..
esok last ehh...
takpe2..
jap lagi aku pegi godek2 tukar layout..
haishhh..ni lah nasib kalau takde template sendiri..
kan senang kalau ade...huhu..

2 comments:

  1. hajar pun baru jerk muncul benda tu kak... alohai malasnyer nak tukar layout coz hajar menmang dr dulu guna layout yang same jerkkk...

    ReplyDelete
  2. pilihlah yg hak milik kekal :P

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute