Friday, July 30, 2010

Home » , » korang pikir la sendiri...

korang pikir la sendiri...

salam...
selamat malam kt sesape yg termasuk ke blog caca marba aku ni..
aku baru balik dr Pusrawi ni...
pegi tengok nenek en As..
baru lps operate tulang belakang..
alhamdulillah semua selamat...
.
.
tadi lepas tengok nenek tu kitorang ramai2 pegi makan kt area jalan gombak tu...
ramai2 tu maksud aku seme sedara mara en As ade..
makcik pakcik sepupu sepapat adik2 sedara..
semua ade lah..
.
.
sambil2 tunggu order sampai tu, sembang2 kosong dulu..
biaselah kan..citer masalah negara sikit2..hehhe..
.
pastu adelah sebijik kete ni parking tepi kedai makan tu..
turun la 3 awek..
nak kate cun sangat tu, takdelah sangat..
nak kate hodoh pun tak jugak...
sedang2 je lah..
tapi still buat budak2 muda toleh pat lime kali...
still buat makcik pakcik kt situ terkesime 2, 3 saat...
still buat aku maki hamun dalam hati...
.
.
.
mane tak nye..
korang tau kenapa???
ade ke patut budak2 pompuan yang konon nye comeiiiii sgt tu pakai ape pegi makan
kt kedai makan jalanan tu...
pakai baju tidor tu...
kalau yg jenis berseluar panjang corak kartun2 tu aku pun tak kisah..
tapi yang jenis kain satin tali halus seluar pendek paras peha..
.
.
ade ke patut...
kot ye pun rase lapar sangat tengah2 malam,
tukar la baju..
tak pun pakai sweater..
kan tutup sikit...
malam2 dressing macam tu, kalau kena pa pe macam mane..
nak salah kan sape...
haiiihhhhhhhh...
.
.
pikir2 la sikit..
korang pegi kedai makanan tepi jalan je pun..
agak2 la nak dressing tu...
adoiiiii...
.
.
buat tambah dosa aku je tadi...
sekian..tu je aku nk citer...
sorilah ekk kalau korang rase citer aku macam tak de point..
hhehehee....

5 comments:

  1. Zaman dah berubah dunia dah maju. cam tu la kisah di akhir zaman. Nak salah kan sapa. bab aurat tak diajar kat rumah ngan sekolah. Kalu dorang tau seksa nyer kat neraka akibat dedah aurat ni mungkin dorang tak jadi cam tu. apa nak buat ramei yg jahil sekarang ni .. :)

    ReplyDelete
  2. x patut...org camtu kasi lempang je laju-laju..hehe..

    ReplyDelete
  3. wahh yeke? awat xsnap je? alang2 dah xmalu dorg tu sure xkisah kalau org snap pic dorg hehehe jahat kan!

    ReplyDelete
  4. jgn salahkan org lain kalo sesuatu yg buruk jadi pada diri sendiri kan.

    ReplyDelete
  5. hu3..
    dunia dah akhir zaman lar katekan..
    mcm2..
    =3

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute