Friday, July 23, 2010

Home » » kursus kahwin..

kursus kahwin..

salam..
esok en As kene pergi kursus kahwin..
aku?
aku dh settle awal2 dah..
bukan tak nak buat sekali dgn dia..
tapi kebetulan adik aku nk kahwin 3 tahun lepas, dia ajak aku buat sekali..
semua ditanggung beres oleh beliau..
aku suke..heheh..

tp en As pun tak pegi sorang² esok..
pengapit dia pun nk join sekali..
baguslah tu..ade jugak kawan kan..
ade jugak informer aku..
haha..

so lepas ni dah dapat lesen L kan..
boleh la kite masuk gear 4 or 5 buat preparation abg oiii..
lagi 2 bulan lebih je tu..
jangan masuk gear reverse sudah le..
hehe..

aku pun ade misi jugak sebenarnya..misi mencari sijil kursus kahwin tu..lupe letak kat mane..en As dah marah dah tu..dia kate aku suke letak merate tempat..masalahnye aku pegi kursus tu dah lame..lupe letak kat mane..hehehhe...

p/s : ehemmm...kepada en pengapit..ade berita baik ke lepas ni..lalalallalaaa...

8 comments:

  1. to along : hihihi...jgn terbuang sudeh sijil khusus tu....erm...mau mengamuk en.as t...

    to pengapitnye : i know sape tu....erm...myb lps erra n 5ruz kot...ade cite baikkk punyee....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. buleh pakai lagi ke sijil lama tu? :P

    abang as, kalo takde sapa nak teman ai pun boleh, ai pun tak gi kursus kawen lagi ni,err...sabar ye linda :P

    ReplyDelete
  3. --> erra

    tulah pasal..tapi rsenye takdelah sampai buang..ade kt mane2 ni..kene geledah balik la rak buku tu..hehehe..

    --> juliet

    boleh dik..sijil tu valid seumur hidup..hehhe...

    ehemmmm...tgh sabar la ni...kekekekke....

    ReplyDelete
  4. --> farah

    betul ke sweet ni...tak sakit mane ke striking mcm ni...hehhehe...

    ReplyDelete
  5. waaa...layout baru... hampir tak perasan i... :) lagi 2 bulan?? oowwhh..tak lame dah tu.. :) setel yang penting2 ni duLu.. :)

    ReplyDelete
  6. --> aty

    saje je cat umah baru..pink geli2 tema kali ni..hhahaha..

    ha'ahh la dear..lagi 2 bulan..tp stilllll banyyyyaaakkkkkk bende belum settle...huhu..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute