Wednesday, July 7, 2010

Home » » watermark...

watermark...

salam..
n3 ni sengaja ditulis untuk menjawab pertanyaan dua tiga orang geng blogger yg nak tahu pasal watermark aku yg tak seberapa tu..
hehehe..

pada kak gee :
sory babe lame benor aku kepam pertanyaan ko pasal watermark ni..

pada hajar :
ni jawapan kak linda eh..

disebabkan aku ni mmg tak kretif and mmg tak tau pun cm mane nk buat, so aku serahkan pada yang pakar jelah..tapi bile dah serah, kena lah serah upah nye jgk..tapi tak pe..tak yah risau..tak mahal mane pun..masih dalam kategori mampu milik..hehe..

kalau ade sape2 yang berminat nak menempah cop jempol tu boleh la pegi S.I.N.I
owner blog tu name nye Jiya..
jgn risau..senang deal ngan dia ni..

jiya mmg akan buat dua version kaler..contoh :

kaler putih

kaler hitam..

aku order yg simple mimple je tu..
kalau nk tengok contoh2 yg lain jangan segan2 singgah blog Jiya ni..

sekarang ni aku tgh tunggu Jiya email 2nd draft utk 2nd watermark aku..
aku order yg ade gambar kartun...
hehe..
nnt dah siap bleh la tengok ekk..

p/s : promote utk Jiya dengan harapan Jiya nk bagi diskaun utk 2nd watermark yg aku order tu..hehhe..Jiya..peace...:D

6 comments:

  1. ooo... akak beli ekkk.. ok thanks kak linda 4 info... ;d

    ReplyDelete
  2. aku nak ko gak yg buatkan utk aku! tak kira!



    hahaha

    ReplyDelete
  3. --> hajar

    same2..sharing is caring rite..hehe..

    --> KTS

    ok2..nnt aku suruh en As yg buatkan..mesti ko lagi suke...hahha...

    ReplyDelete
  4. watermark baru gambar katun? masih berjiwa kanak2 rupanya,ehehehe. pstttt...aku pun suka katun :P

    ReplyDelete
  5. --> juliet

    hahhaha..kan dh kantoi..
    aku mmg suke tgk kartun pun...huhu..

    ReplyDelete
  6. wahhh.. promote ai.. termalu-maluan jap.. hiks! macehh! linda.. jan lupa ya baju kartun tu aku terpaksa pulangkan balik kat kedai muslimah sbb nko nak pakaikan suar jin. ahehehehehehehehehe!

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute