Wednesday, August 4, 2010

Home » » Borang 1...

Borang 1...

salam..
petang semalam lepas balik keje en As terus je bagi kertas ni kat aku..
ingatkan ape benda..
rupe2 nye borang permohonan kebenaran berkahwin..
en As baru je ambik..

pulun la aku isi borang tu semalam..
en As kate tulisan aku cantik sikit dari dia...
hehhe...

ni lah borangnye..
dah siap isi dah..
tinggal nak ambik cop sape ntah...
aku pun tak tau..
lepas tu baru bleh antar balik borang tu sekali dengan dokumen2 yang diorang mintak..

baru settle satu part kecik..
banyak lagi bende nak kene buat..
kalau nak compare dengan b2b yang lain, memang lah aku jauh ketinggalan ni..
even majlis lambat dr aku pun dah settle banyak bende..
aku je yang lambat..
hehe..:D

11 comments:

  1. jgn lupa isi nama pengantin dgn betul :P

    ReplyDelete
  2. --> juliet

    satu ingatan yang bagussss...
    hehhehe....

    ReplyDelete
  3. aku dulu kan.. sume ayh aku yg uruskan..
    tau2 dh blh nikah jek..

    ReplyDelete
  4. --> kak ngah

    kekekke..i like...
    .
    .
    belah linda nnt pun abah yang uruskan..nnt dah settle seme borang belah lelaki, baru boleh pass kt abah linda pulak..hehhe..

    ReplyDelete
  5. --> farah

    baru siap 1/50 la farah..still got morrreeee to go...hehhe..

    ReplyDelete
  6. wahhh bagus2.. pas dh setel ni, dh blh kawin dh.. heheh.. :)

    ReplyDelete
  7. ingat borang nak kahwin lagi satu arr..adus...

    ReplyDelete
  8. awk lagi bagus dari saya..saya nak wawen bln 9 ni dah tp borang lum isi lagik..huk..huk..tension byk lagi xsiap ni..tahniah utk awk..

    ReplyDelete
  9. nak ambil sendiri borang tu tak tau kat mana... bole suruh en.as ambilkan tak??


    :D

    errr.. jgn takut, nm pengantin lelaki bukan en. as

    hikkssss

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute