Thursday, August 12, 2010

Home » » borang pihak lelaki - DONE

borang pihak lelaki - DONE

salam..
dah 2 hari kiter pose kan..
lagi 28 hari lagi..
chaiyoookkk..chaiiyoookkk..
ni apehal tempek gambar resit rasmi pulak ni..
kerajaan malaysia ape bagai ni..
pastu ade name en As pulak tu..
hehhe..

ok2 sorry..
bukan nak buat suspen ke ape..
ni resit rasmi Jabatan Agama utk en As mengatakan beliau dah dibenarkan berkahwin dengan aku...dengan aku je tau..dengan orang lain tak boleh...haha...
sengal ke ape aku ni..rileks la..baru 2 hari puase dah ngok ngek...
haaa..bace betul2 tau..

Saya ___________ memberi kebenaran kepada en As no k/p __________ untuk berkahwin dengan MASLINDA yakni aku lah tu..

dah settle (bace: gaduh2 manja sbb ade salah paham sikit..biaselah tu kan..hhehe..) dah part en As..
part aku pulak..
nak kene balik kampung secepat yang mungkin ni..
baru tenang insang jiwa raga aku ni...
hehe...

alahai..barang2 hantaran belum beli lagi..macam mane ni..
haruskah aku shopping time puase2 ni...
kene tunggu dapat cuti bulanan baru boleh pegi kot..
hehe...:D

11 comments:

  1. Saya ___________ memberi kebenaran kepada en As no k/p __________ untuk berkahwin dengan MASLINDA


    errr... liquid nama MASLINDA tu, pastu tulis nama aku bole tak??


    hahahaha

    ReplyDelete
  2. nak kate hepi sgt sbb dah settle satu bab ni boleh la..tp ade lagi yang aku pening ni..hantaran tak pegi carik lagi..huhu..
    tolongggg...

    KTS : haip2...amboi..amboi..amboi...mane bolehhhhhhh....tak valid kalau kene liquid...heheh...

    ReplyDelete
  3. bulan pose shopping kena hati2,perut lapar badan penat takut lepas shopping ko pegi makan terus :P

    ReplyDelete
  4. --> juliet

    tu sbb aku ingat nak pegi time piyed..hehehhe..

    ReplyDelete
  5. lau soping bulan2 pose ni alamat soping 2 dalam 1 la ni ekkk kak... soping raye ngan soping brng kawin... ;d

    ReplyDelete
  6. --> hajar

    brg raye takde dlm list lagi ni..
    bz dgn brg2 kawen je..baju raye pakai yang tahun lepas jelah..boleh tak..hehhe..

    ReplyDelete
  7. taniah along....hihii...lega satu part kan...hihii...

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan..wow dah siap dah..bagus tul la u ni..i xsiap lagi borang2 ni..hukhuk..i kawen bln 9 ni dh..bantu saya...plzzzz..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute