Friday, August 20, 2010

Home » , » cuti raya - approved

cuti raya - approved

assalamualaikum dan selamat petang..
hari ni hatiku gumbira..
sebab cuti raya dah approved..
yahuuuu..
**gambar from google**

aku apply cuti 2 hari sebelum raya tu je..
hari rabu ngan khamis..
pastu hari ahad dah balik KL semula..

tak boleh nak cuti panjang..
sebab cuti pun tak berapa banyak..
nak simpan untuk cuti kahwin lagi..

so, misi esok nak ajak en As teman pegi beli tiket bas..
harap² tiket ade lagi..
jangan habis dulu sebelum aku pegi beli..
huhu..

owhh..tadi aku dah call LH Creative tu tanye pasal kad aku..
designer kad aku tu kate dia kene tanye kilang cetak dulu..
lepas tu baru dia call aku balik..

ok takpe..
aku tunggu berita gembira dari korang..
hehe..:D

**edit**

baru je dapat call dari LH Creative..
kad aku dah siap..
yahuuu..
petang esok dah boleh amik, tapi rasenye nak pegi amik pagi ahad la..
senang sikit tak terkejar kejar nak bukak pose petang esok..
~ tupun kalau aku dapat bersabar..hehhee.. ~

12 comments:

  1. cayok2...cuti erra blm approved g..huhuhu..apply 2 hr...1 hr sblm raye...n 1 hr (isnin)..hiihih...hope boz approved....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. waaa..dah boleh nyanyi lagi 'balik kampung' ni.. ho ooo balik kampung.. ho ooo balik kampung...~ngeeee... memang besh kan...!! dapat cuti di kampung.. :) yang penting.. take a gud care of urself key :)

    ReplyDelete
  3. --> erra

    cayok2..alahai kalau cuti x approved pun apelah sangat..hehhe..kampung yang jaauuuuhhhh tu boleh ulang alik 118 kali sehari..hhehehhe...

    ReplyDelete
  4. --> KTS

    belum jadik betik lagi lah..
    esok doa2 la tiket aku ade lagi..
    insyaAllah..
    hehhehe

    --> aty

    ha'ahh..dah nyanyi sebenarnye tadi..hehehhe..
    ok..tenkiu..:)

    ReplyDelete
  5. slamat balik kampung! *awalnye wish.. hehe*
    bestnye dh x lama nk raya, ade lemang yg sedap and mcm2 benda yg best.. heheh..

    ReplyDelete
  6. --> sya

    hehhe..takpe..wish awal baru semangat lebih sikit nak balik kampung..hehhe..

    ReplyDelete
  7. along : walaupun dkt la sgt...hihihi...tp still mak erra akan tanye..."ko x cuti nape??org semua dah berkmpl2 kat rumah ni.."so...fhm2 je la..hihihi...

    ReplyDelete
  8. bestnyer k.linda... hajar cuti pun x apply lag.. tp dah bg tau boss awal2 dah nak cuti ari ape...

    kad kawin dah siap... nak tgk, nak tgk.. ;)

    ReplyDelete
  9. slmt berpose..
    slmt bercuti..
    slmt blk kg..
    slmt beraya..
    slmt segala2nya..

    jom singgah..

    ReplyDelete
  10. yeay dah boleh balik raya!

    yeay jugak sebab kad dah siap! ;))

    ReplyDelete
  11. dah nak kawin yer.. baru nak ngorat.. :p

    okla tu dapat cuti raya..
    ataicha cuti seminggu.. terpaksa ambik cuti.. :p

    arahan dari management..

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute