Wednesday, August 11, 2010

Home » » HIV test - DONE

HIV test - DONE

salam..
selamat pagi..
semalam aku on leave..
en As pun sama..
sebab nak pegi buat HIV test..

citer pasal hiv test ni boleh buat kitorang sakit kepala kalau dikenang balik..
huhu..
yelah..orang lain buat appointment bagai..
kitorang guna konsep TERJAH je..hehhe..**jangan ikut**
last2 padan muka aku asyik kena marah je ngan en As semalam..
marah sebab semua klinik kesihatan area KL ni full booking...

habis kredit macam tu je..
call sana kate dah penuh..
call sini kate dah penuh..
kene buat appointment dulu kate nye..

last2 en As ajak pegi HKL..
kt sane sempat lagi buat aksi merayu kt MA tu..
tp still tak boleh jugak nk buat kt sane..
last sekali MA tu kasi list klinik kesihatan seluruh selangor..
haaaa...panjang ko list dia..huhu..

pilih pastu call..
tak boleh jugak..
last klinik yang kata boleh buat ialah KLINIK KESIHATAN SERENDAH..
punye la jauh kan..
tapi tak de pilihan, terpaksa pergi jugak...
dapat borang ni..memula ingatkan kena bayar macam yang aku baca kt blog sape ntah..rupenye FREE je..:)
bukti aku pegi klinik kesihatan serendah..
borang pun dah lengkap, mari kite tunggu giliran sama2..hehhe..
sekejap je dah settle..
result semestinya non reactive..
alhamdulillah..:)
.
mase nurse tu kate ok..dah settle, aku macam ehh..macam ni je ke..
bukan kena seal ke ape ke..
sbb bnyk yang aku bace2 tu result tu P&C..
bile nurse tu kate, iye dikkk..yang ni je..bagi kt jabatan agama nanti ekkk..
barulah rase lega sikit time tu..
hehhe..ntah pa pe kan..

ok..sebenarnye nak citer HIV test DONE..
tu je..
sorry ekk..tercerite pengalaman sadis pulak kt sini..
hehehe...:D

18 comments:

  1. alololo..sian u..kat kl memang macam t kot.. i kat shah alam ni..nak wat appmnt klinik tak kasi...soh datang jer terus..so..i seawal waktu dah datang... n sangat cepat..

    tapi tak per..ape2pon..yang penting..u dah setel... :)

    ReplyDelete
  2. --> aty

    waaa...shah alam bagus ekkk..nak dok sane jugak lah..hehhe..
    .
    .
    takpelah..yang penting satu bab penting dah settle kan...:)

    ReplyDelete
  3. wa:) da nak tawen ye..
    cgg pun buat awal july hari tu:) welcome to the club

    ReplyDelete
  4. olind..kalo kat kg mmg xpyh wat appointment..aku siap test HIV kat rumah lagi..MA kat klinik kg aku tu dtg umah..haha..

    ReplyDelete
  5. sudah bisa kawen :P

    eh u buat entry pasal ni i plak yg rasa kelam kabut sebab belum buat!

    ReplyDelete
  6. as, nape jaoh no smpi ke Serendah...
    aritu BILwat kt Klinik Kesihatan Desa Pandan jer, tetiap ari ader, tp limit 10 org jer, tp kt sini pas amik darah, kena intvw ngn dokter laks, hiks...
    GH mmg x terima out patient... tp aper2 pown tahniah, sbb dh setel :P

    ReplyDelete
  7. oo.. dah nk kawen ek..
    eeeee.. bestnay kalau dpt kawin lg sekali.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. lega la dah selesai salah satu task kawen..

    ReplyDelete
  9. i lom but jugak!! hukk3.cuak!

    ReplyDelete
  10. ooooooooooo.. kena buat appointment eh... ingatkan main terjah je... ;D

    .
    .

    ada expired date tak hiv test ni?? ingatkan nak buat skrg..


    .
    .


    tp kahwinnya tak tau bila... calon2nya pun takde ..


    hahahaha... sengal!
    ** jgn tiru aksi ni ya adik2 **

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..
    sy nanti after ry nak buat test nih hehe bila nak kawen nih?? hehe

    ReplyDelete
  12. psttt...banyak ke darah yg dia amek? aku pulak yg terlebih seram :P

    ReplyDelete
  13. serendah???
    awat hang x mai ofs?? sejengkal jek. aku kenduri dhegoyan la smlm...

    ReplyDelete
  14. wah...
    dah nak kawen erk..

    btw, salam ramadhan

    mohon maaf andai pernah melakukan kekhilafan sepanjang mengenali anda di bdunia blog ini!

    semoga ramdahan kali ini lebih bermakna

    ReplyDelete
  15. dah alami dua thn lps ;),ramai dgn berdua..me alone

    ReplyDelete

terima kasih sbb sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012 Reserved to Dan Sebenarnya Semusim Rindu.. Design with love by Cik Rose Cute